Afgelopen weekend werden de laatste wedstrijden van het jaar gespeeld. Jammer genoeg hebben we niet alle punten kunnen behalen. Daarna wel het weekend gezellig met alle teams afgesloten tijdens het jaarlijkse kerstdiner.

De Kangoeroes
De Kangoeroes hadden weer een mooie opkomst voor deze training. De groep wordt steeds een beetje groter en dat is leuk om te zien. Volgend jaar net zo door gaan en zorgen dat de groep nog groter wordt. Neem je vriendjes en vriendinnetjes gezellig mee, hoe meer kinderen hoe gezelliger!

Rohda E1
De E1 had dit weekend een lastige uitwedstrijd op het programma. Zij mochten naar Maarsen toe om het op te nemen tegen OVVO. Helaas is het niet gelukt om hier te winnen van OVVO, dat elke week erg veel goals maakt. Vorige week waren dat er 33, de E1 heeft het dus verdedigend beter gedaan dan het team van vorige week, dus goed gedaan! In het nieuwe jaar gaan we weer voor de winst. De eindstand was 14-7.

Rohda D1
De D1 moest het opnemen tegen de ongeslagen koploper, De Vinken. Een moeilijke wedstrijd en er kon helaas ook niet gewonnen worden. De Vinken blijven ongeslagen en de D1 blijft hard trainen om ervoor te zorgen dat de volgende wedstrijd weer wordt gewonnen. De eindstand was 10-2.

Rohda 2
Ook het tweede wist dit weekend niet te winnen. De dames van DVO waren los en wisten samen veel doelpunten te scoren. Tot het einde bleef het wel een spannende wedstrijd, maar uiteindelijk trok DVO aan het langste eind en ging er met de winst vandoor. In het nieuwe jaar zal er scherper verdedigd moeten worden om de wedstrijden te winnen. De eindstand was 23-22.

Rohda 1
Jammer genoeg mijn enige goed voorspelde wedstrijd van dit weekend. Ik was er niet bij, maar kon op de livestream de wedstrijd toch volgen en zag daar een goede wedstrijd. Er werd samen gestreden voor de winst en als collectief werden de punten binnen gehaald. Iedereen die mee afgereisd was naar het verre Noorden heeft dit niet voor niets gedaan! De eindstand was 17-23.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne Kerst en een mooi en sportief 2017!

Groetjes,
Tessa