Deze week mocht ik als laatste ten Hulsen een poging gaan wagen om de voorspellingen voor het weekend te doen. Erg leuk natuurlijk, want er staan alleen maar leuke wedstrijden op het programma! Eens zien of ik er net zo goed in ben als vaders en mijn zussen….

Kangoeroes
De dag zal uiteraard weer beginnen met onze jongste kids. Vorige week mochten zij nog spetteren tijdens de speciale pietentraining. Deze week zal er weer een “gewone” training zijn. Waarom gewone tussen aanhalingstekens staat? Simpel, de trainingen van onze kangoeroes zijn nooit gewoon. Ook deze zaterdag zal het vast weer een en al gezelligheid en gekkigheid zijn!

Rohda E1 – SDO E1
SDO E1 heeft tot nu toe 2 wedstrijden gespeeld en wist deze beide te winnen. En hoe! Er werd 21x gescoord en er werden slechts 6 doelpunten doorgelaten. Dit zal dus een erg moeilijke wedstrijd worden voor onze E1. Maar, onze E1 kan heel goed korfballen! Daarom voorspel in een mooi gelijkspel, wat tegen SDO echt heel goed is!

Fiducia D2 – Rohda D1

Deze wedstrijd is misschien nog wel de meest moeilijke om een voorspelling over te doen. Het toeval wil namelijk dat beide ploegen tot nu toe 2 wedstrijden hebben gespeeld en deze allebei hebben verloren. Ook wisten beide ploegen in deze wedstrijden in totaal 8 doelpunten te scoren en en kregen zij er allebei in totaal 14 tegen. Op basis van de statistieken valt dus heel weinig te zeggen, behalve dat de ploegen tot nu toe hetzelfde hebben gepresteerd. Dit belooft dus een leuke en spannende pot te worden en uiteraard ga ik er van uit dat onze toppers van de D1 de punten mee naar Amsterdam nemen!

ESDO C1 – Rohda C1
Dan onze C1. Deze kids hebben dit seizoen nog geen enkele wedstrijd verloren! Aanstaande zaterdag treffen zij een ploeg die deze zaal ook nog ongeslagen is. Dit zal dus ook weer een lekker spannend wedstrijdje worden! ESDO wist in hun wedstrijden net iets meer te scoren dan Rohda, maar Rohda laat weer net wat minder doelpunten door per wedstrijd. Als de C1 deze wedstrijd weer laat zien hoe goed zij kunnen verdedigen, verwacht ik dat zij deze pot tussen de koplopers zullen gaan winnen en daarmee in hun eentje aan kop verder gaan na deze speelronde.

Rapid A2 – Rohda A1
Deze week staat er een belangrijk potje op het programma voor onze A1. Ze spelen tegen Rapid A2 en moeten winnen om op gelijke hoogte te komen met hun tegenstanders. Wanneer de A1 speelt, zoals zij al het hele seizoen doen verwacht ik dat zij deze wedstrijd zullen winnen!

Velocitas 3 – Rohda 4
Ons vierde mag deze week aantreden tegen Velocitas 3. Gezien het feit dat Rohda de afgelopen 2 wedstrijden hebben verloren (en iedereen weet hoe vervelend onze nog altijd fanatieke ervaren rotten dit vinden), vermoed ik dat zij er alles aan zullen gaan doen om nu weer te winnen. Ik denk daarom dat Velocitas zich vast flink moet gaan voorbereiden, want Rohda 4 wil wraak! Mijn voorspelling? Winst natuurlijk!

Apollo 3 – Rohda 3
Ons derde mag dit weekend tegen Apollo gaan spelen. Wederom weer een hele belangrijke wedstrijd, want als Rohda wint kunnen zij een mooie slag slaan. Zij kunnen Apollo namelijk op 4 punten zetten! Ik heb dit weekend een aantal wedstrijden gezien van rohda 3 en in de meeste van die wedstrijden heb ik echt kunnen genieten van hun spel. Als Rohda speelt, zoals zij kunnen heb ik er het volste vertrouwen in dat ze met de punten naar huis gaan!

Koog Zaandijk 3 – Rohda 2
Ons tweede mag dit weekend richting Koog Zaandijk voor hun wedstrijd. Nadat er 2x niet helemaal optimaal werd gepresteerd, pakten onze buffels (ik blijf hem leuk vinden!) afgelopen zaterdag de draad weer op door met flink wat goals van OVVO te winnen. Ik denk dat zij weer lekker doorgaan met waar zij het hele seizoen al mee bezig zijn: Winnen!

Dit zal zonder de steun van het eerste moeten, omdat wij in Kamerik bij SDO spelen. Daarom hoop ik dat er wel flink wat supporters de moeite nemen om naar ons tweede te komen kijken! (om daarna door te rijden naar 1 natuurlijk).

SDO 1 – Rohda 1
En dan mijn eigen ploeg. Zowel Rohda als SDO hebben 4 punten uit 4 wedstrijden gehaald. Beide ploegen zullen dus voor de volle winst willen gaan om lekker te blijven meedoen in de competitie. Op het veld speelden wij al tegen SDO en toen eindigde de wedstrijd in een gelijk spel. Het zal dus een spannende pot worden! Daarom nogmaals, kom ons allemaal aanmoedigen. Ik beloof jullie dan een leuke pot met de winst voor Rohda 1!

Groet,
Silvana