Zondag 18 december gaat het weer gebeuren, ons gezellige Kerstdiner in een mooi versierd clubhuis. Deze traditie houden we uiteraard in ere.

We beginnen om 16.00 uur met alle pupillen en de kangoeroes. Daar zullen ook de trainers/coaches bij aanschuiven, alleen zullen die later zelf ook nog eten. De kinderen krijgen een lekker menu uitgeserveerd en we sluiten hun Kerstdiner af met een leuke Kerstbingo. De kinderen kunnen om 18.00 uur weer worden opgehaald in het clubhuis. Het is niet de bedoeling dat de ouders bij het Kerstdiner blijven.

Er zal een eigen bijdrage gevraagd worden voor het diner. Voor de pupillen is deze bijdrage € 5,00. Mocht deze eigen bijdrage en probleem opleveren, neem ook dan even contact op met Karin. Financiën mogen nooit een probleem vormen voor deelname aan een PAK-activiteit.

Daarna zullen we om 19.00 uur starten met de tweede ronde. Hier schuiven de senioren, junioren en aspiranten aan. Het is een hele organisatie natuurlijk, dus:

bij deze de oproep om je heel snel op te geven bij Karin, zodat we op tijd kunnen inschatten hoe we het dit jaar gaan aanpakken. Dat geldt dus voor alle senioren, junioren en aspiranten. De inschrijfdatum sluit op 11 december! Dus aarzel niet en onderneem nu gelijk actie.

We zullen weer met z’n allen gaan tablecheffen, met bakplaten dus. We willen vragen of ieder team zelf twee bakplaten kan regelen. Deze groep moet bij opgave gelijk even doorgeven of ze vooraf een courgettesoep willen of een tomatensoep.

Even bellen of mailen naar Karin: 06-15028175 of pak@rohda.com. De eigen bijdrage voor deze groep is € 10,00. Na het eten zullen we nog lekker kunnen kletsen onder het genot van een drankje en een gezellig muziekje.

Vragen? Bel dan ook gerust even naar Karin.