Sorry, sorry, sorry voor dit late verslag. Ik ben over het algemeen al trager dan de meeste, maar nu had ik een extra goede reden. Want ik ben tante geworden van een heel mooi lief neefje! Maar nu toch even de tijd gehad om toch de nabeschouwing te schrijven..

Helaas speelde iedereen uit dit weekend, dus ik heb de meeste wedstrijden niet kunnen zien. Maar natuurlijk heb ik wel even informatie gevraagd aan coaches en vaste supporters, zodat ik toch een redelijk beeld heb van de wedstrijden.

Kangoeroes

Hebben voor het eerst weer binnen getraind. Ik heb gehoord dat iedereen goed zijn best heeft gedaan, maar ik had niet anders verwacht van deze bikkels!

ROHDA E1
Ik voorspelde een moeilijke wedstrijd voor de e-tjes. Echter hebben ze mij een poepie laten ruiken. Ze hebben een hele leuke wedstrijd laten zien en zoals verwacht hebben ze geknokt voor wat zij waard waren. Helaas was dit net niet voldoende om de punten mee naar huis te nemen. Maar het publiek heeft genoten van jullie vechtlust en de coaches zijn ook zeker trots op jullie! Eindstand: 6-4.

ROHDA D1
Waren vrij. Zij zullen dit weekend voor het eerst knallen!

ROHDA C1
Ook deze week weer heel leuk spel laten zien. Luno was een leuke ploeg, wat goed kon voor verdedigen en lange lijnen liep. Wij participeerde hier goed op door zonder erop getraind te hebben, gewoon maar even 3-1 te gaan spelen. Ook bleven wij goed onze eigen dame of heer volgen, wat de 4-5 overwinning verklaart.

ROHDA A1
Jullie zijn 2 klasse omhoog gegaan ten opzichte van het veld. Daardoor had ik verwacht dat jullie het zwaarder zouden krijgen. Niks is minder waar. Jullie hebben wederom een uitstekende wedstrijd gespeeld. Britt, die haar debuut maakte, speelde voor de geblesseerde Nienke. Dit was niet te merken. Het leek wel alsof jullie al jaren samen speelde. Ik zeg ga zo door en wie weet wat voor moois er nog gaat komen. Tip lees het verslag van Daniëlle op de site 🙂 Eindstand 5-10

ROHDA 4
Helaas een matige wedstrijd van ons 4de. Toch gebeurde er wel iets spectaculairs in het veld. Na 2 operaties, 9 weken op krukken en 22 maanden revalideren verder heeft Stephanie weer haar eerste minuten gemaakt!! Daarnaast was ook oud bekende Stephan Stieltjes weer terug op het oude nest. De wedstrijd zelf was niet heel boeiend verder. Het ging gelijk op en gelukkig schoot Marco weer scherp, waardoor we toch de overwinning pakte. Eindstand: 14-16
ROHDA 3
De enige wedstrijd waar ik niet zo veel informatie over kreeg. Dit betekent denk ik niet veel goeds. Aan de stand niet te zien, maar wel verloren. Eindstand 17-13
ROHDA 2
Deze voorspelling zat ik er niet ver naast. Rohda 2 zit weer helemaal in de flow en naar wat ik hoorde was het een leuke wedstrijd om te zien. Ik vond het in ieder geval een heerlijke wedstrijd om te spelen 🙂 De wedstrijd zelf was erg spannend. Van beide kanten was er goed spel te zien. Daarom ging de gehele wedstrijd om en om, nadat het 2de eerst een achterstand van 6-2 weg had gewerkt is het verschil niet meer dan 2 geweest. Uiteindelijk een verdiend gelijkspel van 26-26.
ROHDA 1
Een wedstrijd wat helaas niet aan mijn verwachtingen voldaan heeft. Eerste helft kon Rohda nog goed meekomen. De tweede helft ging echter niet zo best meer. Ik zal hier verder niet te veel op in gaan, maar hoop volgende week toch een iets betere wedstrijd te zien. Eindstand 30-23.