Een mooi nieuw zaalseizoen staat op het punt van beginnen en wellicht een goed moment om even te “reflecteren” vanuit de bestuurskamer.

Tijdens de laatste JAV hebben wij aangegeven dat het niet goed gaat met de club en onder de noemer “Rohda Gezond 100” hebben wij aangegeven wat onze speerpunten zijn om in 2022 als gezonde vereniging het 100-jarig bestaan te kunnen vieren.

Jeugdwerving was hierbij 1 van de speerpunten en zonder nu teveel met de borst vooruit te lopen, dan wel te vroeg te juichen, lijkt het een paar maanden later toch al te werken. Met als hoogtepunt de fantastische Kangoeroe dag, is deze wekelijkse groep behoorlijk uitgebreid. Met 20 nieuwe kinderen waarvan er inmiddels een aantal structureel aan het trainen zijn en waaruit we hopelijk een nieuw team kunnen formeren, zijn we duidelijk op de goede weg op dit vlak.

De werving van nieuwe vrijwilligers is een 2e speerpunt en o.l.v. Kira Scheerman en René van der Hoogen, zal hier op 19 november een duidelijk zichtbaar vervolg aan gegeven worden. Vacatures zijn reeds op de site vermeld en enkele inmiddels ook vervuld. Wij hopen dat de acties van 19 november succesvol zullen verlopen, zodat we ook hier stappen kunnen blijven maken.

Onze selectie staat vervolgens te trappelen van ongeduld om het succesvol verlopen 1e helft veld een passend vervolg te geven in de zaal. Wij hopen dat velen onze teams zullen willen steunen en zeker op de thuiszaterdagen in sportcentrum Ookmeer. De 1e thuisronde tegen Nic./Alfa-college op 19 november hopen wij een ieder te zien en ook aansluitend bij de naborrel in het clubhuis.

Al met al veel positieve energie en wij hopen van harte dat iedereen onze club met dezelfde positieve energie wil ondersteunen. Besef svp te allen tijde dat onze club/sport volledig draait op vrijwilligers, en daar moeten we zuinig op zijn.

Derhalve willen wij iedereen dringend verzoeken om de algemene fatsoensnormen naar elkaar in acht te nemen. Dit betreft niet alleen Rohdianen onder elkaar, maar ook in de richting van tegenstanders en scheidsrechters. Wij hebben op dit vlak niet de beste reputatie en wij zijn hier niet direct trots op. Behandel iedereen met respect en beleef vooral heel veel plezier aan het aanwezig zijn bij onze club en de wedstrijden.

Met dank voor alle ondersteuning bij de nieuwe initiatieven en op naar een succesvol zaalseizoen!

Namens het bestuur,

Lenie Goudsmit