Update: Op zaterdag 1 oktober komt de PAK uit de startblokken met een leuke activiteit, te weten de Funmasters. Jullie zullen na de wedstrijd van Rohda 1 door de selectie en de trainer/coaches van Rohda 1 en 2, Ruud Willemsen en Imre Kaptein goed bezig gehouden worden op alle terreinen van het korfbal. Laat je dus verrassen!

Het programma ziet er als volgt uit.

Zaterdag 1 oktober

15.30 uur wedstrijd ROHDA 1. Dan komen jullie natuurlijk allemaal kijken met jullie ouders. Het wordt dan lekker druk bij de wedstrijd en je kan er natuurlijk ook heel veel van leren.

17.30 uur gaan we met z’n allen wat lekkers eten. Het is nog een verrassing wat dat wordt, maar ik weet zeker dat iedereen het lekker zal vinden en het is ook weer iets dat jullie nog nooit bij ons gehad hebben. RararaJ

19.00 uur de Funmasters door de selectie onder leiding van Ruud en Imre

21.00 uur een leuk spel

22.00 uur nog een binnenprogramma

+/- 23.00 uur chillen op de bedjes

Zondag 2 oktober

9.00 uur ontbijt

10.00 uur training

11.00 uur spel

12.00 uur einde

Bijdrage: € 2,50