Hoe zal het onze teams vergaan?

Zaterdag staan er alleen maar uitwedstrijden op het programma. Alleen Rohda A1 is vrij. Voor Rohda 1, 2, 3 en 4 wordt het wel een hele bijzondere middag. Zij spelen allemaal bij en tegen OVVO/De Kroon. Dat wordt een vervelende middag voor onze tegenstander uit Maarssen, want ik verwacht dat de 8 punten mee naar Amsterdam gaan!

Kangoeroes
Om 11:00 uur mogen de Kangoeroes weer het Rohda veld betreden. Met Norman aan de leiding, wordt het vast en zeker weer een top training en zullen de kinderen hierna heerlijk gaan slapen 😉

E1
De E1 mag het zaterdag opnemen tegen KZ/Hiltex E2. KZ/Hiltex staat op een gedeeltelijke tweede plek. Gezien de stand wordt het een lastige klus. KZ maakte vorige week al 18 goals, dus ze scoren heel makkelijk. Maar onze E1 heeft wel vertrouwen kunnen halen uit hun laatste wedstrijd, door lang tegenstand te bieden tegen Purmer (ook gedeeltelijk op de tweede plek). Als jullie net zo blijven vechten als in de eerste helft tegen Purmer dan verwacht ik dat het een hele leuke wedstrijd kan gaan worden.

D1
Dit wordt de kraker van de dag! Rohda D1 speelt tegen koploper DKV Victoria D1. DKV Victoria is nog ongeslagen, maar hebben natuurlijk nog niet tegen onze toppers gespeeld. De D1 heeft vorig weekend niet gespeeld, waardoor ze al hun energie hebben kunnen sparen voor deze wedstrijd. Het wordt uiteraard niet makkelijk, toch denk ik dat ze winnen, maar spannend wordt het wel!

C1
Vorig weekend won de C1 de Amsterdamse derby tegen Blauw-Wit met 6-3. Ook dit weekend mogen zij het weer gaan opnemen bij en tegen onze buren. De C1 is momenteel zo in vorm, dat ik geen problemen verwacht. Als ze het verdedigend weer zo goed dichthouden, dan gaat het goed komen!

A1
Onze A1 is een week vrij.

Rohda 4
De vedettes van Rohda 4 staan op de tweede plek samen met OVVO/De Kroon. Rohda 4 heeft alleen een wedstrijd minder gespeeld. Als Marco Lauf weer zijn kleurrijke kicksen aan doet, durf ik met zekerheid te zeggen dat er gewonnen gaat worden. Rohda 4 speelt tegelijk met het tweede om 14:00 uur. Het enige wat ze uit hun ritme kan halen, is dat ze met een schuin oog naar Rohda 2 kijken. Maar gezien de ervaring, moet dit wel goed komen 😉

Rohda 3
Ook Rohda 3 neemt het op tegen OVVO/De Kroon. Er moet gewonnen worden wil het derde uit de onderste regionen komen. Gezien de stand wordt het een leuke strijd. Maar als er scherper geschoten gaat worden dan vorige week, dan verwacht ik dat er gewoon gewonnen gaat worden!

Rohda 2
Dan ons tweede: een ploeg in bloedvorm! Tegen OVVO/De Kroon verwacht ik eigenlijk een makkelijke overwinning. Als het tweede zo zuiver blijft schieten en als team blijft spelen, kan niemand ze stoppen, ook OVVO/De Kroon niet!

Rohda 1
Het eerste mag als laatste aantreden om 15:30 uur tegen OVVO/De Kroon. Ondanks dat er veel mensen vertrokken zijn, blijft OVVO/De Kroon onder leiding van Leon Simons gewoon een lastige ploeg, zeker als oud Rohdiaan Martijn Roos het op zijn heupen heeft. En de winst op Avanti heeft ze zeker een boost gegeven. Toch is Rohda 1 een completer team wat over meerdere schijven kan scoren. Dit gaat dan uiteindelijk ook de doorslag geven. Ik verwacht wel een close match, maar de 2 punten gaan mee naar huis!

Na zaterdag kunnen we zeggen of ik er een beetje kijk op heb. Zo niet, niet getreurd, Adri pakt vanaf volgende week de voor en nabeschouwing weer op! 😉

Tot de volgende keer!

Sherida