Hoe zal het onze teams vergaan?

As. zaterdag weer een vol programma op ons veld. Hopelijk wordt het dan weer net zo druk als de eerste week van dit seizoen. Als we dan de successen van afgelopen weekend gaan combineren met de volle tribunes van het eerste weekend dan kan het zaterdag niet meer stuk.

Kangoeroes
Deze week ook aandacht voor onze allerkleinsten. Heeft u een peuter rondlopen die nog wat energie kwijt moet? Elke zaterdagochtend kunnen ze terecht bij Rohda voor een uurtje heerlijk bezig zijn. Ik zeg gauw doen.

E1
Onze E1 treedt as. zaterdag opnieuw tegen een ploeg uit Purmerend aan. Op bezoek komt Purmer E1. Zoals al eerder geschreven zit onze E1 in een heel zware poule. Per week bekijken hoe het gaat en elke week proberen het net iets beter te doen dan in de eerdere wedstrijden. Dus proberen dit keer meer dan drie doelpuntjes te maken en de tegenstander niet zo veel laten scoren. Doe je best!

D1
Onze D1 is deze week vrij.

C1
De C1 bijt deze week de spits af als ze om 10.00 uur al mogen beginnen met hun wedstrijd tegen Blauw Wit C2. Gezien de uitslagen tot nu toe in deze poule ligt een overwinning binnen handbereik. Helemaal als de kansen ook nog eens afgemaakt gaan worden. Het korfbal ziet er al best aardig uit, nu de goaltjes nog.

A1
Onze A1 heeft een prima start gemaakt met 2 winstpartijen. Dit keer komt Zaandam Zuid op bezoek. Deze ploeg heeft zijn enige wedstrijd tot nu toe verloren en dus ga ik voor winst van onze A1.

Rohda 4
Het vierde hoeft deze week niet in actie te komen omdat HKC geen ploeg op de been kon brengen.  Dus kunnen zij weer even bijkomen van alle vermoeienissen van de eerste twee wedstrijden. Deze wedstrijd wordt 4 oktober ingehaald.

Rohda 3
Het derde moet zich zien te herstellen van de nederlaag van vorige week. Dat moeten zij dan doen tegen Pernix 3 dat als enige ploeg in deze poule nog geen punten heeft verloren. Weet ons derde het niveau van de eerste wedstrijd weer te halen dan is het na dit weekend gedaan met de ongeslagen status van Pernix.

Rohda 2
Ons tweede maakt dit seizoen tot nu toe misschien wel de meeste indruk van alle Rohda teams. Niet alleen twee keer duidelijk gewonnen, maar ook het op de mat gelegde spelletje ziet er heel goed uit. Deze week komt het altijd sterke NIC 3 op bezoek. De wedstrijden tegen NIC zijn altijd zeer spannend en ik verwacht dat dat zaterdag niet anders zal zijn. Door het thuisvoordeel verwacht ik wel een overwinning voor Rohda

Rohda 1
En dan de uitsmijter van de dag. Rohda 1 tegen Deetos 1. Twee teams die in het verleden goed zijn geweest voor de broodnodige landskampioenschappen en die zo langzaamaan smachten om weer op het hoogste niveau actief te mogen zijn. De winnaar haakt aan bij de top, de verliezer neemt voorlopig plaats in de wachtkamer. Op basis van de aanwezige capaciteiten moet ons eerste kunnen winnen en met de top mee kunnen gaan doen. Belangrijk is dat we geen gekke dingen gaan doen als het lang spannend wordt. Lukt het om dan rustig te blijven, dan blijven de punten in Amsterdam.

En dan als laatste ook nog even aandacht voor de grote jeugdinstuif deze zaterdag. Hopelijk komen er veel nieuwe enthousiaste kids naar ons veld om kennis te maken met ons o zo leuke spelletje. Wie weet houden we daar dan wat nieuwe leden aan over zodat we in de zaal 1 of meerdere jeugdteams kunnen gaan opgeven. Dus als u nog wat kinderen in de buurt hebt rondlopen, u weet waar ze zaterdag naar toe kunnen gaan!

Tot volgende keer,

Adri