Er zijn dit seizoen een aantal nieuwe spelers te zien in de Rohda selectie. Een daarvan is Job Ammerlaan.
Hij maakte tijdens de Masters een goede indruk en was tijdens de Jaarvergadering al behoorlijk aanwezig. Kortom: een aanwinst voor de club!
En laten we eerlijk zijn: deze kleuren staan hem veel beter dan het rood wit van Top ;-).
Wat doet Job naast het korfbal? En wat voor type speler is hij? Lees het hieronder:
Zo Job. Stel je zelf even voor. Waar kom je vandaan? Hoe oud ben je? Wat doe je naast korfbal?
Ik ben Job Ammerlaan, 22, uit Sassenheim. Voordat ik besloot bij Rohda te komen spelen heb ik vanaf de F’jes in Sassenheim bij TOP gespeeld. Ik studeer in Amsterdam aan de VU, en ben druk bezig om mijn master Business Analytics af te ronden. Daarnaast werk ik een aantal dagen per week (ook in Amsterdam) als software-ontwikkelaar.
 Je was aanwezig tijdens de Rohda’s Dinner Awards. Hoe was dit? Kunnen de Rohdianen een beetje dansen?
Ik heb het onwijs naar m’n zin gehad! Niet alleen heb ik iedereen een beetje leren kennen, ik heb me ook vast kunnen voorbereiden op het komende seizoen; als Kenny scoort weet ik in ieder geval welk dansje ik moet doen 😉
Wat denk je dat jij kan toevoegen aan de selectie?
Ik denk dat ik een speler ben die anderen ook beter laat spelen. Ik kan dus niet zozeer iets speciaals toevoegen, maar wel de kwaliteiten die er al zijn binnen de selectie (en dat zijn er genoeg!) nog beter kan laten uitkomen. Daarnaast denk ik dat een beetje kruisbestuiving tussen clubs nooit kwaad kan!
Wat verwacht je van komend seizoen? 
Ik verwacht dat we zowel met Rohda 1 als Rohda 2 bovenin mee kunnen gaan doen, op het veld en zeker ook in de zaal. Ik denk dat de afgelopen jaren een mooie basis is opgebouwd, zeker gezien de prestaties van Rohda 1. Met Ruud en Imre als coach verwacht ik dat de balans tussen plezier en prestatie wel goed zal komen, en we daardoor nu echt voor de prijzen kunnen gaan spelen!