In deze korfbalvrije periode zijn wij voor veel dilemma’s geplaatst, vooral ingegeven door vele late op- en toezeggingen.

Daar waar het in de hoogste regionen goed is gelukt de boel te versterken, is het in jeugd en lagere regionen een drama geworden. Desalniettemin zijn we er in geslaagd 2 grote selecties te vormen en rekenen erop dat we hier 4 seniorenteams uit samen kunnen stellen.

Met het KNKV ook in de slag om alle teams op de zaterdag te krijgen, hetgeen alleen voor het 3e nog niet is bevestigd. Voor het seizoen 2017/2018 zullen we dit zeker regelen, zodat we alle ploegen op de zaterdag hebben en er geen teams enigszins “verloren” hun thuiswedstrijden op de zondag af moeten werken (dit mede met oog op stoppen Rohda 6 die ook op de zondag speelden).

Voor Rohda 7 zijn we ook nog druk doende een oplossing te vinden. Met meerdere clubs zijn we in gesprek voor een mogelijke combinatieploeg te formeren. Met direct betrokkenen blijven we in contact.

Wij hopen van harte dat we niet alleen qua spelniveau kunnen blijven verbeteren, maar dat ook het ledenaantal (zowel bij de jongere senioren, als de jeugd) snel weer aan zal trekken en wij iets geruster naar ons 100-jarig bestaan (2022) kunnen toeleven.

Geniet ondertussen allemaal van een mooie zomer (moet toch eens beginnen) en dan zien we elkaar in augustus, hopelijk op de vernieuwde velden!

René Kruse
Bestuurder Korfbalzaken

 

Selectie 1/2 Dames Heren

 

Joni Aurik
Leanne Aurik
Fleur Blötevogel
Stephanie Brewster
Demi Buijsman
Kimberley ten Hulsen
Silvana ten Hulsen
Sherida Jansen
Sharona van de Kooij
Isabella Logman
Amy Mooij
Job Ammerlaan
Enzo van Beugen
Jelle Hofland
Ferdgie Imambaks
Marnix van Keulen
Jeffrey Kruse
Kenny Lauf
Giovanni Massing
Mike van de Reep
Cenne Stavenuiter
Selectie 3/5 Dames Heren
 

 

Ashley Alyan
Inge Beerlage
Danicia van Glanen-Weijgel
Meryem Karaca
Bernade Koning
Mandy Lauf
Tessa Nierop
Yanna Oranje
Rebecca Ottenvanger
Julian Akkersdijk
Joris Bastiaans
Mark Bosch
Luca Buijsman
Orrin Fordjour
Simon de Graaf
René v.d. Hoogen
Jim Langelaan
Jordy Maas
Errol Opering