Het einde van het huidige seizoen is een feit. De wedstrijden zijn inmiddels allemaal gespeeld en het is een zeer gecompliceerd jaar geweest door de vele (en vaak langdurige) blessures, maar het is weer gelukt en daarvoor wil ik alle mensen die vele weekends dubbele wedstrijden hebben gedraaid enorm bedanken voor hun medewerking, want het was bijna niet meer te doen gewoon.

Er zullen nog wat afspraken gemaakt moeten worden omtrent een aantal zaken.

Allereerst omtrent de trainingen. De opkomst is de laatste weken niet al te best. Laten we proberen het seizoen waardig af te sluiten en de laatste twee trainingen goed te bezetten, dat is wel zo leuk voor de trainers en je teamgenoten.

We hebben besloten nu nog twee weken door te trainen. Dat doen we dan alleen op de dinsdag van 19.00-20.00 uur. We zullen daar een ietwat andere invulling aan geven, waarbij het plezier uiteraard voorop staat.

De laatste training is dan dinsdag 7 juni.

De PAK zal op zondag 12 juni een seizoensafsluiting organiseren, nl. de Whipe Out. Deze activiteit is voor alle jeugdleden vanaf de kangoeroes (aangepast programma) t/m de A!.

Hopelijk met mooi weer en een barbecue en een drankje, waarna we lekker vakantie kunnen gaan vieren. Meer informatie ontvangen jullie hierover nog via de mail en ook nog op de website en facebook. Geef je wel op, zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal barbecuers. Ook de ouders zijn hiervoor uitgenodigd. De kosten hiervan bedragen voor de kids € 5,00. Voor de ouders waarschijnlijk ietsjes duurder, maar ook dat wordt nog bekendgemaakt.

Voor de vakantie zullen we de conceptselecties op de site zetten. Het duurt allemaal wat langer dan gebruikelijk, omdat er veel onduidelijkheden/onzekerheden zijn in de bovenste regionen, die uiteraard belangrijk zijn voor de daaronder gelegen teams.

Dit concept is nooit 100% definitief (vandaar het woord concept), want er kan gedurende de zomer altijd nog van alles gebeuren, maar deze conceptindeling is wel onze leidraad voor volgend seizoen. Uiteraard zullen er ook dit jaar weer mensen zijn die misschien wat teleurgesteld zijn en dat begrijpen we uiteraard. Wij doen als TC-jeugd echt ons best om het iedereen naar de zin te maken, maar hebben ook te maken met leeftijden en niveau.

We zijn daarom deze laatste trainingsavonden ook beschikbaar om een gesprekje aan te gaan en om uitleg te geven voor de mensen die daar behoefte aan hebben.