Op vrijdag 13 mei vertrok de organisatie van het 2de pinksterkamp richting Marknesse.

Karin en Karin waren al in de middag vertrokken om de laatste boodschappen in te kopen. Marco en Ruud kwamen om kwart over 7 met de overige boodschappen en de spullen die nog bij de club lagen. Nadat de vrachtwagen gelost was gingen we op zoek in het altijd bruisende Marknesse naar een restaurant om iets te eten. Na het eten terug naar de accommodatie om alles gereed te maken voor het weekend.

Op zaterdag druppelden de deelnemers binnen, die snel hun slaapkamers opzochten om hun bagage weg te zetten. Na een welkomstbakkie koffie werd het weekend geopend door Karin, gevolgd door de loting van de ploegen. De aanvoerders van de teams waren de meest zwaar geblesseerde spelers: Benno, Ivar, Sherida en Tessa. Later in de middag werd een begin gemaakt van het volleybaltoernooi. Team 1 (Benno) begon tegen team 2 (Tessa) gevolgd door de wedstrijd tussen team 3 (Ivar) en team 4 (Sherida). Na de ” verplichte” wedstrijden vormden enkele fanatiekelingen twee ploegen en werd er nog een wedstrijd gespeeld op het scherpst van de snede. Door het toch ietsje tegenvallend weer, ging iedereen lekker naar binnen waar de dames gezellig gingen keuvelen en enkele mannen en vrouwen gingen pokeren.

Nadat we ’s middags Barcelona kampioen van Spanje hebben we zien worden, werd het tijd om het, door de deelnemers meegenomen buffet te nuttigen. Wederom was er veel lekkernij om het buffet te vullen, waarvoor nog dank aan alle koks en kokkinnen. Na het eten kon iedereen weer even zijn gang gaan tot 22.00 uur. Toen werd er namelijk een film – en striphelden quiz gehouden. Het werd een leermoment voor de organisatie. Niet alle geluiden die door de teams gemaakt moesten worden (als ze het juiste antwoord wisten) was even hard. Daarvan wist team 2 het meeste te profiteren en wonnen de quiz.

Zondag werd er ontbijt geserveerd tussen 9 en 11 uur. Alle deelnemers waren er vroeg bij om te genieten van de vers gebakken broodjes. Na de koffie stond de tweede ronde volleybal op het programma gevolgd door een estafette van minute to win spelletjes. De spelletjes werden gewonnen door het team van Ivar.

Natuurlijk hebben we historische overwinning van Max Verstappen niet gemist. ‘S avonds stond een barbecue op het programma, maar door de frisse temperatuur werd dit naar binnen verplaatst. Later op de avond werd de feestavond geopend. Het moet gezegd worden: bijna iedereen had zich verkleed in het thema van het weekend: film en striphelden. Vanuit de organisatie een compliment voor alle mooie outfits. Tijdens de avond werden er nog 2 prijzen uitgereikt aan het beste team en aan diegene met het mooiste outfit. De teamprijs ging naar team 2, dat bestond uit: Ashley Alyan, Simon de Graaf, Amber ten Hulsen, Elvira van Koert, René Kruse, Isabella Logman, Tessa Nierop en Errol Opering.
René viel nog een keer in de prijzen, want hij was zo dapper om als Ninja Turtle op het feest te verschijnen en won de prijs “beste outfit van de avond”.

Ook op maandag werd er van het ontbijt genoten en werd alles weer kant en klaar gemaakt voor de terugreis. Langzaam druppelden iedereen richting Amsterdam en zat er weer een geslaagd pinksterweekend op!

Allen bedankt voor jullie gezelligheid! Hierbij willen ook nog even Peter Verheijen en Taco Poelstra extra bedanken voor de boodschappen 🙂

De organisatie.

Bekijk hieronder de foto’s van het Pinksterweekend:

[foogallery id=”4282″]