De online inschrijving van het KVA Priktoernooi is geopend op onze website: www.priktoernooi.nl. De inschrijving en deelname aan het KVA Priktoernooi is gratis. Momenteel hebben al ruim 70 koppels zich ingeschreven.

Op zaterdag 25 juni organiseert Korfbal Vereniging Amstelveen voor de 34e keer het KVA Priktoernooi. Ooit begonnen in 1982 als klein schottoernooi is het KVA Priktoernooi inmiddels uitgegroeid tot een groots toernooi met deelnemers uit heel het land. Gezelligheid en prestatie gaan dan ook al 34 jaar fantastisch samen.

Het KVA Priktoernooi is het oudste schottoernooi van het land en trok vorig jaar ruim 120 deelnemende koppels. Deze strijden om de felbegeerde wisseltrofee en het bijbehorende prijzengeld van 1000 euro.

In 2015 waren het Niek de Jong en Coen de Jong van Korfbal League-club AW.DTV die het toernooi op hun naam schreven en daarmee de opvolgers werden van Michiel Gerritsen en Jelle Datema van Nic./Alfa-college.

In 2016 hopen wij opnieuw op een overvol en sterk deelnemersveld met tevens deelnemers van uw club. Inschrijven kan heel gemakkelijk via www.priktoernooi.nl/inschrijven.