Op Tweede Paasdag, Maandag 28 maart 2016 zal ons traditionele Paastoernooi iets anders zijn dan we gewend zijn. We organiseren een spelletjes ochtend voor de Kangoeroes waar iedereen zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mag meenemen. Later deze dag komen Rohda C1 en B1 in actie tijdens een driekamp.

In de ochtend zullen de pupillen en de kangoeroes diverse activiteiten voorgeschoteld krijgen in de Paassfeer. We hopen dat alle pupillen en kangoeroes ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen om mee te doen aan deze gezellige ochtend.

In de middag zullen de B1 en C1 een driekamp spelen. Dat betekent  twee wedstrijden per team.

Ik ben alweer druk bezig verenigingen uit te nodigen en ik heb nog 1 C-team nodig, dus laten we hopen dat dat ook gaat lukken.

Omdat we in de ochtend natuurlijk veel kinderen op ons veld willen hebben starten we de actie: Wie neemt de meeste kinderen mee naar de Paasspelletjesochtend? Degene die de meeste kinderen meeneemt ’s morgens zal beloond worden met een leuke prijs!

Mocht je nu al weten hoeveel kinderen je mee gaat nemen, geef dat dan even door aan Karin, dan kunnen we daar een beetje rekening mee houden.

Wat gaan we allemaal doen?

  • Eieren schilderen
  • Eieren zoeken
  • Eieren gooien
  • Schminken
  • Diverse leuke spellen
  • En natuurlijk hebben we weer een leuke Paasloterij met enveloppen.

Doe je best en neem zoveel mogelijk kinderen mee van school en uit de buurt!! 🙂

Bij deze ook een oproep voor leuke prijzen voor onze paasloterij. In de ochtend hebben we voornamelijk leuke kinderprijzen;  in de middag kunnen we alles gebruikenJ We zijn eigenlijk ook nog op zoek naar een echte “trekker”.

 

Hou als Rohdiaan dus rekening met deze datum!! Alle aspiranten, pupillen en kangoeroes zullen in actie komen deze dag.

Mocht je nu al weten op die dag echt niet te kunnen, laat dat dan even weten aan mij.

 

Karin