Rohda E2 mocht zaterdag de wedstrijd spelen tegen VZOD E3. Dit was zo een goede wedstrijd dat wij hier graag een verslagje van wilden schrijven, zodat iedereen er van mee kan genieten.

Vorige keer wist de E2 met 4-1 te winnen en dat wilden we dus graag nog een keer doen.

De dag begon helaas een beetje gek. De coaches kunnen helaas niet altijd even goed klokkijken en dus waren zij veeeeels te laat (nogmaals sorry!!). Gelukkig zijn de kids dit wel een klein beetje gewend en konden zij dus gewoon spelen alsof er niks aan de hand was. Bij vzod raakte er helaas een jongen geblesseerd (waardoor scheidsrechter Mike ineens in fysio Mike veranderde) en na overleg met alle coaches is er besloten om met 3 tegen de 3 laatste 5 minuten uit te spelen. Het stond op dit moment 7-6 voor onze E2. Het waren 5 superspannende minuten, maar nadat deze wat onwennig waren uitgespeeld floot de scheidsrechter af en konden we de overwinning gaan vieren (er werd namelijk door geen van beide ploegen meer gescoord).

Wat waren onze kids goed zeg! Iedereen deed zijn stinkende best en Ismail wist zelfs zijn allereerste doelpunt ooit te maken! Dit moest gevierd worden en dus was de moeder van Ismail juichend en klappen op de bank te vinden. Ook Dilara wist een paar mooie doelpunten te scoren en Yunus maakte 2 hele mooie doorloopballen. Aangezien we daar hard op trainen, hebben we beloofd bij een goede doorloopbal te trakteren op ijsjes en daar wisten Larissa en Maryam ons maar al te goed aan te herinneren. Zo gezegd, zo gedaan. Het resultaat?? 2 hele trotse coaches en 5 kids die lekker aan het nagenieten  waren met een welverdiend ijsje!