De woordpuzzel is opgelost! Rohda E2 is team van de week bij de wedstrijd ROHDA 1 – KCC/SO Natural 1 zaterdag as. om 19:45 uur in de Ookmeerhal. Graag om 19:15 uur aanwezig in ROHDA outfit (dan kunnen julie namelijk mee met voorbespreking).

Wat moeten jullie weten over ROHDA E2?
Larissa, Dilara, Yunus, Ismael, Dave en Maryam zijn de toppers van ROHDA E2. Op het veld zijn ze kampioen geworden onder leiding van trainsters en zusjes Silvana en Kimberley ten Hulsen. Ze zijn niet de enige, want ook Yunus en Dilara zijn broer en zus. Maryam zit naast korfbal ook nog eens op ritmische gymnastiek, waar ze heel goed in is. Dat bleek wel tijdens de clinic eerder dit jaar, waar ze de prijs won voor mooiste doorloopbal (een aanloop met radslag en ook nog scoren). Larissa is bloedje fanatiek en speelt de sterren van de hemel, en dat terwijl ze pas in 2015 is begonnen met korfbal.  Dave en Ismael (nog niet op de teamfoto) zijn pas begonnen met korfbal en hebben pas 2 keer getraind. Zaterdag spelen zij hun eerste wedstrijd. Komt dat zien: 11:30 uur in de Ookmeerhal tegen DKV Vic. E1!

Succes en heel veel plezier, tot zaterdag!