De afgelopen maanden is de PR-Commissie met behulp van IT held Giovanni Massing, druk bezig geweest om de ROHDA website in een nieuw geel-zwart jasje te steken. Dit is een zware taak gebleken omdat webmaster Ruud Nierop na heel veel jaren de ROHDA website tot een vertrouwde en mooie omgeving heeft gemaakt. Daar zijn we hem heel dankbaar voor. De lat ligt hiermee dus extra hoog, maar wij van de PR-Commissie zijn erg trots op het eindresultaat. Wij hopen jullie ook!

Wij zijn nog steeds bezig om de laatste punten op de I te zetten, dus jullie zullen vast nog wel wat zaken tegenkomen die sneller/beter kunnen of ontbreken. Zo wordt er bv. nog keihard gewerkt aan een goede mobiele site.

Omdat we jullie feedback erg belangrijk vinden, willen wij jullie vragen om alle verbeterpunten en/of complimenten naar ons te mailen: webmaster@rohda.com. We willen jullie tegelijkertijd ook vragen om ons wat tijd te geven om de ROHDA website uiteindelijk tot een goed werkende site te maken.

Voor nu heel veel surfplezier! 😉 Alvast 1 tip: heel veel scrollen!

Groet,

De PR-commissie

Kenny Lauf, Joni Aurik en Sherida Jansen