A.K.C. Rohda doet vanaf morgen, zaterdag 28 november 2015 mee aan het project ‘’Geef elkaar de hand’’
Rohda vraagt aan al haar leden (spelers, coaches en begeleiders) om na de wedstrijd allemaal de scheidsrechter (en de assistent-scheidsrechter) een hand te geven om ze op deze manier te bedanken voor het leiden van de korfbalwedstrijd. Want zonder een scheidsrechter kunnen we onze favoriete sport niet beoefenen!

Dus ook wanneer je het niet eens bent met één of meerdere beslissingen van de scheidsrechter geven wij de scheidsrechter toch een hand. Denk daarbij dat de scheidsrechter ook een vrijwilliger is en voor zijn eigen plezier en voor de jouwe de wedstrijd staat te fluiten!

Zie onder bijgaande link een filmpje waaruit je inspiratie kan halen, voor de manier van bedanken van de scheidsrechter:
http://www.knkv.nl/nieuws/1/Home-nieuws/geef-elkaar-de-hand/

Dus vanaf morgen geven wij voortaan allemaal na de wedstrijd een hand aan de scheidsrechter(s) en tegenstanders!