Warning: A non-numeric value encountered in /customers/b/7/3/rohda.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6875 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/b/7/3/rohda.com/httpd.www/wp-content/themes/Avada/includes/dynamic_css.php on line 6886

Wedstrijdverslagen


 

Rohda C1 pakt kampioenschap in laatste speelronde

Afgelopen zaterdag kon de C1 van Rohda het kampioenschap in de zaal pakken. Er moest dan wel gewonnen worden van Blauw Wit. Dat dat geen gemakkelijke opgave zou worden was wel duidelijk, aangezien de uitwedstrijd met 7-6 verloren was gegaan.

Rohda 1 – SCO 1 (25-20)

Uw verslaggever heeft vanwege de coaching van ons 3e een aantal wedstrijden op rij moeten missen en derhalve ook geen verslagen kunnen maken (livestreams ook niet altijd beschikbaar om terug te kijken).

Rohda – Dalto / Klaverblad Verzekeringen (24-28)

Vooraf (door mijzelf) betiteld als een “alles-of-niets” wedstrijd. Met dit in gedachten werd het dus niets en het voelt als onnodig en zelfs een beetje weggegeven.

Rohda 1 – Wageningen 1

In de aanloop naar deze “thuiswedstrijd” in Sporthal de Pijp had ik een onrustig gevoel. Allereerst of het allemaal wel goed zou komen met de schotklokken en overige condities.

Mid Fryslân 1 – Rohda 1 (30 – 27)

Vanwege andere bezigheden was ik aangewezen op de livestream en dan niet eens live. Al wetende dat er verloren wordt een ondankbare taak voor uw verslaggever om de wedstrijd terug te kijken, maar in voor- en tegenspoed zal ik trachten mij van mijn taak te kwijten.

Verslag: Eerste thuiswedstrijd E1

We speelde al een oefenwedstrijd in Amsterdam Oost en een uitwedstrijd in Haarlem. Maar afgelopen zaterdag was de eerste thuiswedstrijd van de E1.

Rohda 1 – AW.DTV 1 (20-21)

Dat is even wennen voor uw vaste verslaggever. Sinds ik toegezegd heb de verslagen van ons 1e te zullen verzorgen voor de website, hadden wij nog geen enkele nederlaag geleden!

Oosterkwartier F1 – Rohda F1 (3-11)

Na twee oefenwedstrijden gespeeld te hebben en ongeslagen te zijn ging het afgelopen zaterdag om de punten.

Dalto / Klaverblad Verzekeringen 1 – Rohda 1 (21-22)

Wat mogen we verwachten het komende zaalseizoen van ons Vlaggenschip?

Rohda 1 – SDO/Blijwerkt 1 (12-12)

Zaterdag speelde Rohda 1 uit in Kamerik tegen SDO. Uitslag: 12-12.

Rohda 1 – Tweemaal Zes 1 (27-20)

Na een zware reeks tegen de nummers 3 (Fiks), 2 (TOP) en 3 (DSC), stond afgelopen weekend een realtief makkelijke tegenstander (de nummer 7) op het programma.

ROHDA F1 wint eerste (oefen)wedstrijd!

En ja hoor, afgelopen zaterdag was het dan zo ver. De eerste (oefen)wedstrijd van ons net opgegeven nieuwe team: Rohda F1.

DSC 1 – Rohda 1 (15-15)

De derde helft was sowieso voor ons..

Rohda 1 – Fiks 1 (15-14)

Als we ook lelijk gaan winnen…

Rohda 1 – Sporting Delta 1 (21- 18)

Na de fraaie overwinning van vorige week op Avanti, wachtte Sporting Delta als volgende tegenstander. 

Avanti 1 – Rohda 1 (15- 20)

Voor de 1e uitwedstrijd van het seizoen mochten we naar het fraaie complex van Avanti te Pijnacker. Vorig jaar nog uitkomend in de League en vooraf op korfbal.nl getipt als dé favoriet in deze poule.

Rohda 1 – SDO/BlijWerkt 1 (20-18)

  Door het vertrek van de gezusters ten Hulsen, zijn we ook de vaste verslaggever Adri kwijt geraakt. De verslagen van Adri waren regelmatig onderwerp van gesprek en vanaf deze plek wil ik hem dan ook bedanken voor deze wekelijkse bijdrage.

ROHDA 1 – Unitas 1 (24-19)

De laatste thuiswedstrijd van dit zaalseizoen bracht ons eerste in het strijdperk tegen het altijd lastige Unitas, dat nog een minimale kans op degradatie had. En dus werd verwacht dat we tegen een tot op het bot gemotiveerd Unitas zouden komen te staan.

AW.DTV – Rohda (11-19)

Afgelopen zaterdagavond zat een redelijk gevulde Sporthal Gaasperdam vol verwachting klaar voor een lekker potje korfbal tussen AW.DTV en Rohda. Voor beide ploegen stond er weinig meer op het spel en dus konden ze allebei vrijuit aan de slag om ons als publiek eens goed te vermaken.

Rohda B1 ongeslagen naar kampioenschap!

Afgelopen zaterdag stond voor de B1 een belangrijke wedstrijd op het programma. Bij een gelijkspel of winst tegen AW DTV, de enige overgebleven concurrent, zouden zij wederom een kampioenstitel bij mogen schrijven.

Tweemaal Zes 1 – ROHDA 1 (22-26)

Veilig!!!!!! Yes, na een moeizaam begin van deze competitie met 3 punten na 5 wedstrijden, is het ons eerste eigenlijk vrij makkelijk gelukt om zich in deze poule naar boven te werken en om zich nu al, drie wedstrijden voor het einde van de competitie, in veiligheid te spelen.

Rohda 1 – Groen-Geel 1 (23-24)

Tsja, wat moet je nu eigenlijk schrijven over het spektakelstuk tegen Groen Geel. Vooraf was de vraag of we mee zouden kunnen met dit soort ploegen. Wat mij betreft hebben jullie aangetoond ook dit jaar weer tot de betere ploegen in de hoofdklasse te horen.

Rohda 1 – Nic. / Alfa-college 1 (29-17)

Eigenlijk is het wel eens prettig. Zo een wedstrijdje waar je als supporter heerlijk onderuit gezakt naar kan kijken zonder dat de spanning je hartslag op hol laat slaan, je nagels na afloop nog net zo lang zijn als aan het begin van de wedstrijd en het shirt onder je oksels niet hoeft te worden uitgewrongen.

SCO – ROHDA (22 – 25)

Wat een heerlijke wedstrijd afgelopen zaterdag in het Friese Wolvega. Een wedstrijd die werkelijk alles in zich had wat je als korfbalsupporter en zeker als fan van Rohda maar kan wensen. Twee teams die strijd hoog in het vaandel hadden staan.

Unitas/Perspectief Harderwijk 1 – Rohda 1 (18-27)

Dank je Rohda 1. Dank je, dank je, dank je. Dank je uit de grond van mijn hart dat jullie gisteren er voor hebben gezorgd dat ik deze week niet weer zo een soort verslag hoef te schrijven zoals vorige week na de wedstrijd tegen AW.DTV.