Topsport

Onze vereniging heeft een zeer rijke traditie in het topkorfbal met 9 nationale titels op het veld en liefst 10 in de zaal.

De laatste nationale titel dateert uit de vorige eeuw en de ambitie om weer actief te zijn op de hoogst mogelijke niveaus is nog altijd aanwezig.
De Commissie Topkorfbal houdt zich dan ook voornamelijk bezig met de hoogste selectieteams van zowel de senioren als de jeugd, zowel op het gebied van selectie samenstelling als de technische en medische begeleiding. Bij de samenstelling van de selecties is zowel de doorstroming vanuit de eigen jeugd van belang, alsmede het zorgvuldig scouten van versterkingen op de diverse selectieniveaus.
Op dit moment is het de ambitie van de vereniging om een stabiele hoofdklasser te worden, met daarachter een goede aansluiting van het 2e en 3e team, alsmede een A1 die op landelijk niveau mee kan komen.

Mocht er aan de hand van bovenstaande behoefte zijn tot een nadere toelichting of interesse in een nadere kennismaking, neem dan svp contact op met ondergetekende.

René Kruse
06-53635264
korfbalzaken@rohda.com