Oefenprogramma zaalcompetitie (Update 3)

Er zijn voor de zaalcompetitie diverse oefenwedstrijden gepland.

Lees meer...

Wedstrijdprogramma 10/11 oktober

Aankomend weekend alleen maar thuiswedstrijden, in een niet volledig programma. ROHDA 1 zal de nummer 2, BEP, ontvangen. Gaat ROHDA 1 de zaal in als onbetwiste koploper, of zal BEP daar een stokje voor steken door een overwinning weg te kapen. Volgens de trainer van BEP, Martin van Eijk, gaan de punten mee naar Purmerend.

Lees meer...

ROHDA C1 pakt in bizarre wedstrijd het kampioenschap

Afgelopen zaterdag reisde onze C1 naar Enkhuizen af voor een belangrijke wedstrijd. In de laatste competitiewedstrijd van het veldseizoen kon namelijk het kampioenschap veilig gesteld worden. Bij een gelijkspel of winst waren onze junioren niet meer door de concurrentie in te halen. 

Lees meer...

ROHDA 1 wint in Ridderkerk ook hun 6de wedstrijd.

En ook nummer 6 zit in de knip. In Ridderkerk werd zaterdag onder een zalig najaarszonnetje het op de voorlaatste plaats staande KCR verslagen in een wedstrijd waarin ons eerste behoudens de eerste paar minuten eigenlijk konstant aan de goede kant van de score bleef.

Lees meer...

Kampioensfoto's

Nadat vorig week ROHDA E1 al kampioen werd, kwamen er zaterdag 3 oktober weer 2 kampioen bij. ROHDA E2 had genoeg aan een gelijkspel tegen KZ/Hiltex E3. Daar nam de ploeg geen genoegen mee, want ze wonnen ruim met 9-3. ROHDA C1 werd in Enkhuizen kampioen.

Lees meer...

Isabella Logman in selectie Noord-West

Isabella LogmanIsabella Logman is gekozen voor de selectie van Noord-West onder 19 jaar. We feliciteren Isabella met deze prestatie en veel succes bij Noord-West.

Lees meer...

Raymond Imambaks stopt per direct als bestuurslid.

Beste Rohdianen, Ouders, Donateurs,

Langs deze weg wil ik kenbaar maken dat ik per afgelopen maandag gestopt ben met mijn functie als bestuurslid.

Lees meer...

ROHDA E1 kampioen na gelijkspel tegen ZKC'31 E1

ROHDA E1 2015Het is zaterdag 26 september 2015 en het zonnetje schijnt. Zou dat al een goed voorteken zijn dat Rohda E1 toch echt kampioen gaat worden?

Lees meer...

ROHDA 1 wint met veel moeite van Vriendenschaar.

En weer is ons eerste ongeslagen gebleven. Het puntloze Vriendenschaar uit Hardinxveld-Giesendam werd vandaag met de nodige moeite verslagen. Maar Vriendenschaar gaf behoorlijk wat meer problemen dan de stand op de ranglijst zou doen vermoeden.

Lees meer...

ROHDA 1 pareert aanval op koppositie van De Meeuwen 18-17

ROHDA 1   De Meeuwen 1 1Vandaag de laatste wedstrijd van het drieluik tegen de, op papier, direkte concurrenten voor de titel.
De eerste twee, tegen Rust Roest en tegen Die Haghe, waren gewonnen en dus was het vertrouwen groot dat ook de Meeuwen er aan zou gaan geloven.

Lees meer...

Grote Club loterij start op 19 september

DAAR IS HIJ WEER!!!!!Grote clubactie

Vanaf volgende week gaat de grote club actie weer van start. Ook dit jaar gaan wij van 19 september t/m 11 november met zijn allen natuurlijk weer proberen zo veel mogelijk geld voor de club binnen te halen! Van elk verkocht lot dat €3,00 kost, gaat maar liefst €2,40 naar de club!!

Lees meer...

OVERIG NIEUWS


ROHDA 1 wint topper van Die Haghe.Verslag en foto's trainingsclinic.

ROHDA C1 pakt eerste winst.

ROHDA 1 is ook Rust Roest 1 de baas.

Kantinerooster 1ste helft veld.Rohda's Garros op 20 september.

 ROHDA 1 wint eerste wedstrijd seizoen 2015-2016.Nel buijsman naar het verpleeghuis.

 Alle verslagen, incl. vrijdag en kamplied en foto's van het zomerkamp 2015.Nieuwe functie Therese ten Rouwelaar.Even voorstellen: Ruud Willemsen.Even voorstellen: Fleur en Mike.Indelingen landelijke zaalcompetitie.Je online decemberaankopen doe je via Sponsorkliks.Nieuwsarchief.
Augustus, September,Oktober, November, December, Januari,


 

VERJAARDAGEN OKTOBER
01 okt.   Demi Buijsman
02 okt.   Erica v/d Valk
05 okt.   Dhr.H.Helmerhorst
08 okt.   Patrick Stieltjes
08 okt.   Jazz Rae
09 okt.   Tessa Nierop
09 okt.   Bernou Dijkstra
10 okt.   Dhr.F.v.Kooten
11 okt.   Vivan Mell
11 okt.   Kiona Dalemans
20 okt.   Silvia Selling
20 okt.   Andrea van Deene
22 okt.   Chiel van Deene
24 okt.   Robin van Stipriaan
25 okt.   Mevr.R.Broens
26 okt.   Niels Bode
27 okt.   Dinie IJfs


Verjaardaglijst niet compleet? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.