Kantinerooster 1ste helft veld

Na gepuzzel is de kantinecommissie weer gekomen tot een kantinerooster op de wedstrijddagen. Willen de ploegen goed opletten wanneer hun hulp nodig is.

Lees meer...

Wedstrijdprogramma 05/06 september

Aankomend weekend staan veel thuiswedstrijden op het programma. Zaterdag zijn dat er 6. Op zondag spelen allen ROHDA 3 en 7 thuis.

Lees meer...

Foto's Sparta(Zw) - ROHDA

Theo Aurik was ook aanwezig in Zwolle en maakte een mooie fotoreportage van de wedstijden. Bekijk de foto's hier.

Maartje, Kira en Rene winnen Rohda autopuzzelrit 2015

1)   Auto 21   Kira Scheerman,Rene v/d Hoogen,Maartje van Rossem   140 pnt
2)   Auto 10   Stephanie de Wekker,Tiffany de Wekker,Marga van Nimwegen, Miranda de Wekker,Karin de Wekker   138 pnt
3)   Auto 17   Ingrid le Duc,Betty de Wee,Ria Poelstra   137 pnt

Lees meer...

ROHDA 1 wint eerste wedstrijd seizoen 2015-2016

Vandaag de start van een nieuwe kompetitie. Voor het eerst sinds enkele jaren mogen we weer eens een paar nieuwe gezichten verwelkomen in Rohda 1. Overgekomen van Blauw Wit zijn Fleur Blötevogel en Mike van de Reep de gelederen komen versterken.

Lees meer...

Rohda's Garros op 20 september

ROHDA GarrosJa, je leest het goed. Geen Roland Garros, die vindt plaats in het voorjaar van 2016, maar Rohda’s Garros. Niet op het Parijse gravel, maar op het Osdorpse redcourt. En ja, we blijven korfballers, dus we spelen het toernooi in het gemengd dubbel.

Lees meer...

Trainingsclinic 5/6 september

Volgend weekend (5-6 september) organiseert de PAK ROHDA's clinic. De trainer/coach en zijn assistent Taco en Ruud zullen dan samen met de selectie een geweldige training met jullie gaan doen, waar je natuurlijk weer heel veel van leert.

Lees meer...

Nel buijsman naar het verpleeghuis.

Nel Buijsman is vanuit het Antonie van Leeuwenhoekziekenhuis overgebracht naar het verpleeghuis Slotervaart. Inmiddels heeft zij de laatste chemokuur achter de rug en moet ze nog 2 bestraling ondergaan. Zij zal hier verder gaan revalideren. Een kaartje zal worden gewaardeerd .
Het adres is :

Lees meer...

ROHDA 1 wint Gerard van Stegeren Masterstoernooi, lees verslag en bekijk de foto's.

ROHDA 1 winnaars Masters 2015

Lees meer...

Trainingstijden tijdens veldcompetitie

ROHDA 1,2 en 3 zijn inmiddels begonnen met trainen. Dinsdag 18 augustus gaan ook de andere plegen zich weer voorbereiden op het nieuwe seizoen. Hieronder vind u de trainingstijden voor het veldseizoen.

Lees meer...

Voorlopige selectie 2015-2016

Helaas wat later dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar onderstaand dan toch de VOORLOPIGE selecties voor het komende seizoen. Wij benadrukken dat er nog een aantal onzekerheden zijn, die we naar eer en geweten hebben verwerkt in onderstaande selecties.

Lees meer...

OVERIG NIEUWS


Alle verslagen, incl. vrijdag en kamplied en foto's van het zomerkamp 2015.Wedstrijdprogramma 1ste helft veldcompetitie.Nieuwe functie Therese ten Rouwelaar.Even voorstellen: Ruud Willemsen.Even voorstellen: Fleur en Mike.Fleur Blötevogel nieuwe versterking AKC ROHDA.Verslag 1ste Pinksterkamp.Versterking voor ROHDA selectie.Dinner Award Show, wat een happening!Inleveren spelersmappen en nieuwe pasfoto’s.Ruud Willemsen aan de slag bij AKC ROHDA.Indelingen landelijke zaalcompetitie.Je online decemberaankopen doe je via Sponsorkliks.Nieuwsarchief.
Augustus, September,Oktober, November, December, Januari,


 

VERJAARDAGEN AUGUSTUS
04 sept   Ria Poelstra
04 sept   Karin van der Hoeven
07 sept   Sharona vd Kooye
10 sept   Christina Verbrugge
10 sept   Raimund Laret
16 sept   Betty de Wee
21 sept   George Kruse
30 sept   Giovanni Massing


Verjaardaglijst niet compleet? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.