Help ROHDA

De “Club van 50”

Vrienden en vriendinnen van AKC ROHDA

Onze vereniging heeft zich een aantal zaken ten doel gesteld. Deze doelstellingen zijn er voor de totale breedte van de club. Een aantal zaken heeft te maken met breedtesport, andere met topsport.
Hoewel wij ons realiseren, dat velen van ons nu al zeer betrokken zijn bij de vereniging, willen wij die groep en haar betrokkenheid, evenals hun onderlinge band groter maken. Bovendien is er meer geld nodig om ons dat laatste zetje te geven om op alle fronten die topclub te worden, die ons allen voor ogen staat.

De opbrengsten die gegenereerd worden door de “Club van 50” gaan gebruikt worden om het niveau van alle korfballende leden omhoog te brengen, zowel het niveau van de spelers als van de trainers, begeleiders en ons publiek. Er wordt zowel geïnvesteerd in de breedte- als in de topsport, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Met andere woorden, de hele vereniging heeft baat bij de opbrengsten van de “Club van 50”.

Wat doet de “Club van 50”
* Als lid van deze club krijg je een seizoenpas voor alle wedstrijden van ROHDA 1, dus geen entree meer (deze seizoenpas is persoon gebonden)

* Indien er een bus naar de uitwedstrijden van ROHDA 1 gaat mag je gratis mee bij het vertonen van je seizoenpas. Dit geldt uiteraard alleen als er plaatsen over zijn in de bus (dus wel opgeven van te voren)

* Voor iedereen die lid wordt hebben we een leuke attentie.

* Als lid komt je naam op de website van ROHDA en ook op de clublijst in ons clubhuis.

Wie kunnen er lid worden en hoe word je lid?
Bijna iedereen! Iedereen die ROHDA een warm hart toedraagt, kan lid worden.
Vrienden en vriendinnen, opa’s, oma’s, vaders, moeders buren etc..
Ook kunnen bedrijven natuurlijk lid worden. Teams of commissies kunnen geen lid worden van de “Club van 50”.

Wat kost dat dan?
Zoals de naam van de “ Club van 50” al zegt, ben je lid voor een bedrag van € 50,= per jaar. Je machtigt AKC ROHDA om deze bijdrage af te schrijven van je bank-of girorekening. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 jaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd met 1 jaar. Opzeggen kan tot 1 maand voor de stilzwijgende verlenging

Leden club van 50:

Jos van Veen, Enzo van Beugen, Joey van Beugen, Karin en Johan Spierings, Nel Buijsman, Demi en Luca Buijsman, Maarten de Vries, Fam. v/d Ende, Henk Poelstra, Atte van Haastrecht, Fam. ten Rouwelaar, Rene Heykoop, Wim Visser, Rein Kelderman en Yvonne Heykoop, Aart Kruisheer, George Kruse, Rene Kruse, Marco Lauf, Ron en Sacha Massing, Vivan Mell, Diane Monk, Tom en Emmy Muller, Andrew de Vries, Chris Meyerhoven, Anton Poelstra, Adri Stieltjes, Rien van Rootselaar, Dick en Wil v/d Velde, Harry Scheerman, Mia Schreuder, Ineke en Christina Verbrugge, Herman Rusche, Fam. Leenhouts

De bouwfondslotto bij Rohda is afgestemd op de Vriendenloterij. Hiervan komt de trekking iedere zondag op tv. Het getal dat als 23e nummer valt is het getal dat geldt voor de bouwfondslotto.
Je kunt inzetten op een nummer van 1 t/m 45. Er kunnen in totaal 3 personen spelen op hetzelfde nummer. De inleg is 14,75 euro per kwartaal. Je hebt gewonnen als jouw nummer hetzelfde is als het 23e getrokken getal van de Vriendenloterij. Als je wint wordt er een bedrag van 20,40 euro op je rekening gestort ! Er zijn ook 9 getallen die geblokkeerd zijn voor de jackpot. De inleg van een ieder blijft dan deze week staan en de week hierop is er dan een dubbele uitkering van het prijzengeld. De uitslag en de winnaars worden bekend gemaakt in het clubblad.
Als je meedoet aan de bouwfondslotto doet je mee aan een hele leuke loterij maar bovendien blijft er ook nog een leuk bedrag over dat gestort wordt in de reservering bouwfondslotto. Van deze reservering doet Rohda hele belangrijke dingen zoals het vervangen van de CV en boiler zodat iedereen weer lekker warm kan douchen maar ook vele andere dingen die nodig zijn om het clubhuis en de kleedkamers in een goede staat te houden.

Op dit moment zijn er plaatsen op een aantal nummers vrij. Hieronder een lijstje van deze nummers.

2 plaatsen op nummer 4 1 plaats op nummer 22
1 plaats op nummer 5 1 plaats op nummer 24
1 plaats op nummer 6 1 plaats op nummer 26
2 plaatsen op nummer 8 1 plaats op nummer 32
2 plaatsen op nummer 9 1 plaats op nummer 35
1 plaats op nummer 11 1 plaats op nummer 36
1 plaats op nummer 12 1 plaats op nummer 38
1 plaats op nummer 14 1 plaats op nummer 40
3 plaatsen op nummer 15 1 plaats op nummer 44
1 plaats op nummer 17 2 plaatsen op nummer 45
1 plaats op nummer 21

Mocht je mee willen spelen dan kun je mij mailen/aanspreken/bellen en met ingang van een volgend kwartaal speel je dan mee. Een kwartaal loopt bij de bouwfondslotto van maart t/m mei, juni t/m augustus, september t/m november en december t/m februari.

Ik hoor graag van jullie!

Trea van den Ende
Email : penningmeester@rohda.com
Telefoon : 06-26508234

Door online aankopen te doen via SponsorKliks wordt ROHDA zonder extra kosten automatisch gesponsord.
Het concept is heel simpel:

Bestel via de SponsorKliks-pagina van ROHDA bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan uw vereniging uitbetaald en u betaalt niets extra!

  • Geen risico
  • Gratis aanmelding
  • Geen administratie
  • Geen verplichtingen
  • Onmiddelijk opzegbaar

Helpt u ons mee?

Doe uw online aankopen voortaan via: http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=3543

Heel veel shop plezier!