Lieve Rohdianen, 

Wij zijn nog aan het nagenieten van de bijzonder geslaagde avond op zaterdag 21 mei jl. bij Kleurstoff. Rohda 100 jaar! Wat was het bijzonder om 300 Rohdianen door de generaties heen bij elkaar te zien en direct de verbondenheid weer te voelen met elkaar. We hopen dat iedereen net zo genoten heeft als wij! Wij willen iedereen bedanken voor jullie aanwezigheid en hopen op een volgend mooi feestje in de toekomst met elkaar bij weer een bijzondere mijlpaal. 

Mochten jullie van deze geweldige feestavond foto’s hebben gemaakt, zouden we deze graag ontvangen. Deze kunnen jullie mailen naar: Karin.spierings@upcmail.nl  Kijk hier alvast voor de foto’s die Lotte tijdens de avond heeft gemaakt. 

Daarnaast hebben er tijdens het feest op meerdere plekken QR-Codes gehangen om Rohda te steunen met o.a. de financiering van dit geweldige feest! Mochten jullie die onverhoopt niet gezien hebben en alsnog willen helpen, stuur dan even een DM of een appje naar Karin van der Hoeven: +31 6 55 88 13 97. Echt alle beetjes helpen. 

Tot slot zijn er aan het einde van de avond Rohda Magazines uitgedeeld met verhalen van Rohdianen, wat een mooi beeld geeft van Rohda 100 jaar. Mocht het zo zijn, dat je deze gemist hebt is er op 11 juni as (laatste thuiswedstrijd) de mogelijkheid om er eentje mee te nemen. Mocht dit ECHT niet lukken, stuur dan even een mailtje naar Karin Spierings en kunnen we deze (op eigen kosten) nasturen naar het huisadres. 

Nogmaals onze grote dank! 

Hartelijke groeten van de organisatie: Karin Spierings, Karin van der Hoeven, Rene Kruse, Sharona van der Kooye, Laura Barendregt – Kramer en Lisette