Afgelopen zaterdag vond de laatste activiteit van dit seizoen plaats. De jeugd heeft gelukkig vanaf januari door kunnen trainen in deze rare Coronatijden en ook hebben zij nog leuke activiteiten kunnen doen. We hadden de Paasspelletjesdag en de Driekamp en als afsluiting hadden we zaterdag een dag met Koppelschieten voor de junioren, aspiranten en pupillen, allemaal begeleid door een ouder of iemand van de selectie. En spellen voor de kangoeroes en hun ouders.

Het weer zag er de hele week dreigend uit, maar de weergoden waren ons gelukkig goed gezind. Het was zelfs warm en ook ’s middags bij de bbq bleef het heerlijk weer.

Om 14.00 uur was helaas nog niet iedereen aanwezig en ook waren er last minute afmeldingen, waardoor er veel geregeld moest worden en de start ietwat chaotisch was. Maar daarna liep het allemaal op rolletjes.

Er werd goed geschoten bij het koppelschieten en er waren spannende potjes bij. De kangoeroes vermaakten zich met het hoepels gooien en de estafette. Toch waren ze daar ook wel klaar mee en deden ze ook andere leuke spellen om te eindigen met het favoriete skippyvoetbal. De papa’s en mama’s waren soms nog fanatieker dan de kinderen😊

En er moesten natuurlijk winnaars bekend worden.

Na een beslissende ronde tegen Lars en Jackie werden Trecy en Isabella 1e in de juniorenpoule.

Bij de aspiranten werden Ronald en zus Melanie 1e.

Bij de D-pupillen stonden Mert en Murat in de finale tegen Gabriel en Max. Het laatste koppel ging er met de winst vandoor.

Bij de E-pupillen ging de finale tussen Abullah/Abdurrahman en Jazz Rae/Norman. Hier wonnen Jazz en Norman de 1e prijs.

Bij de F wonnen Roos en Monique.

Bij de kangoeroes waren twee teams gelijk geëindigd: team 1 en team 3.

Team 1 bestond uit Pharris/Norman, Deren/Murat, Ziggey/Audrey/, Benjamin/mama, Meysae/Karima en Shamsedinne/papa.

Team 3 bestond uit Reda/tante, Jesse/mama, Shazia/Riaz, Noor/Khadija, Aya/mama, Zaeem/Chemien.

Allemaal gefeliciteerd natuurlijk.

We kunnen terugkijken op een geslaagde dag en ik wil hierbij alle hulptroepen bedanken, waaronder ook de mensen van de selectie die hebben geholpen als begeleider, maar ook achter de bar hebben gebuffeld.

De jeugd traint deze donderdag voor de laatste keer en de kangoeroes in ieder geval tot de schoolvakantie. Daarna in overleg.

Mocht je nog mee op zomerkamp willen, dan hoor ik dat uiteraard graag. We vertrekken zaterdag 15 augustus. 1 nachtje voor de kleintjes kan ook.

Ik wens iedereen een fijne vakantie.