Zaterdag 26 juni

Als afsluiting van het seizoen gaan we koppelschieten met alle kinderen en ouders/spelers van Rohda. Dit gaat met tweetallen tegen elkaar. Met de kangoeroes doen de ouders spellen met hun kinderen, ook tegen elkaar.

We hebben al veel aanmeldingen. Als je je nog niet hebt opgegeven, dan kan dat tot dinsdagavond 22 juni 20.00 uur.

We starten 26 juni om 14.00 uur, dus zorg dat je om 13.45 uur aanwezig bent. Meld je bij aankomst direct bij Karin en kijk naar het wedstrijdschema wanneer je aan de beurt bent. De teams worden ook steeds omgeroepen.  

We zullen aansluitend een kleine barbecue hebben. Daarvoor moet je je uiteraard VOORAF bij Karin opgeven. Ook als er meer ouders of familie komt, geef deze ook op i.v.m. de inkoop. Aanvang bbq en einde is nog niet bekend. Volgt later.

We maken er met z’n allen een gezellige afsluiting van.

Je kunt je nog opgeven bij Karin: 06-15028175

Volgende week komen de namen op de site van de kinderen en ouders die zich hebben opgegeven.