IN MEMORIAM

Ons bereikte het droevige bericht dat op vrijdag 28 mei in de leeftijd van 76 jaar is overleden onze trouwe donatrice en oud speelster van ons vlaggenschip

                                   Ria van Houten – Spierings

Ria speelde vanaf de jeugd bij onze club en is begonnen op ons oude veld aan de Balbaostraat. Dat Ria talent had werd duidelijk toen zij in 1962 haar debuut maakte. Ongetwijfeld het sportieve hoogtepunt, was het behalen van de Europa Cup in 1972 tegen het ongenaakbaar geachte Ons Eibernest.

Persoonlijk leerde ik Ria kennen, toen zij “af gingen bouwen” in het 2e en ik als aankomend junioortje fantastisch werd begeleid. Nog later zouden we door het huwelijk van haar broer Johan met Karin “officieel” familie worden.

Daarna zijn Bob en Ria nog jarenlang in de veteranen actief gebleven in een fantastisch vriendenteam. Echtgenoot Bob was jarenlang onze secretaris, hetgeen uiteraard nooit had gekund zonder de steun van Ria. De kinderen Petra en Marco hadden wel degelijk het korfbaltalent van de ouders, maar helaas hebben zij dit nooit volledig verder ontwikkeld.

Haar laatste jaren heeft Ria in een verzorgingshuis door moeten brengen en laten wij hopen dat zij nu definitief rust zal vinden.

Wij denken met enorm veel warmte terug aan een mooie en trouwe Rohdiaan!

Wij wensen Bob en overige familieleden enorm veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens het bestuur,

René Kruse