Vorig jaar oktober zouden we de sponsorloop organiseren, maar door Corona kon dit helaas niet doorgaan. Nu kunnen we gelukkig weer lekker buiten sporten en willen we de sponsorloop toch houden. De opbrengst van deze loop gaat geheel naar de viering van ons 100-jarig jubileum in maart 2022. Alle activiteiten staan vanaf nu in het teken van dit jubileum. Ook voor de jeugd staat er een groot evenement op het programma, maar dat kost uiteraard geld. Dit is een mooie manier om geld bij elkaar te verzamelen, dus ik hoop dat alle kinderen meedoen om onze plannen te kunnen realiseren. 

Je krijgt van Karin een formulier. Met dat formulier ga je langs alle familieleden, vrienden, buren etc. Zij kunnen op dit formulier invullen voor hoeveel geld ze je willen sponsoren. Dat kan met een vast bedrag, een maximum bedrag of een bedrag per rondje. Noteer de gegevens goed, zodat je ze later een tikkie kan sturen of het geld cash bij ze kan incasseren.

De kangoeroes lopen een klein rondje, de pupillen een wat grotere ronde en de aspiranten en junioren een grote ronde uiteraard.

Maar let op: het meedoen en de club helpen is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Als je formulier vol is kan je bij Karin een nieuw formulier halen. We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk sponsors

We gaan er een gezellig dag van maken met aansluitend ook wat lekkers te eten en te drinken, want ook dat hoort er allemaal bij.

DOE JE BEST EN HELP ONS CLUPPIE!