Het wordt weer hoog tijd voor iets gezelligs. De evenementencommissie gaat weer een online pubquiz organiseren op vrijdag 19 maart om 20.00 uur.
Je mag alleen deelnemen of met een team (dat mag maximaal bestaan uit 5 deelnemers) denk ook aan de corona regels. Net als bij de vorige pubquiz is er 1 teamcaptain per team die via whatsapp communiceert met de evenementencommissie en de antwoorden doorgeeft. De onderlinge communicatie per team dient zelf geregeld te worden. Mogelijke opties als het team uit meerdere huishoudens bestaat is oa whatsapp, zoom, face time enz. De teamcaptain moet minimaal 18 jaar oud zijn.
De kosten voor dit online evenement zijn 2,50 euro per persoon die weer betaald moeten worden via een tikkie die je van ons krijgt. Opgeven kan via de mail naar ingekramer57@gmail.com of onder de aankondiging op fb. 
Als je je opgeeft hebben we de volgende gegevens nodig, ook als je je per team opgeeft van iedereen: je naam, emailadres, telefoonnummer en als je je per team opgeeft wie de teamcaptain is.
Zowel op de site, facebook en instagram zullen er gegevens komen hierover. Hou dit dus in de gaten.
De pubquiz zal weer gehouden worden via Zoom. Daar krijg je op een gegeven moment van ons een link voor.
Opgeven kan tot woensdag 17 maart. Geef je gezellig op.
 
De Evenementencommissie