Ook dit jaar hebben we besloten weer een heerlijke rode wijn, witte wijn, rosé en een prosecco in te kopen. Zeker nu we geen andere inkomsten kunnen genereren i.v.m. Corona is het belangrijk dat we toch onze financiële acties blijven doen voor de jeugd. De sponsorloop kon niet doorgaan en ook de loterijen tijdens de wedstrijden bij Rohda 1 vallen nu helaas weg.

Het zo mooi zijn als (de ouders van) ieder kind 1 of 2 flessen wijn zou kunnen (ver)kopen. Er kan gekozen worden voor rode wijn, witte wijn, rosé en prosecco. Op deze flessen is weer een mooi etiket geplakt met het eigen team, zodat ook ze ook weer een leuk aandenken aan dit seizoen vormen. Het is natuurlijk ook heel leuk om zo’n fles cadeau te doen. Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk flessen verkocht worden voor de prijs van

€ 7,– per fles.

Wil je meer flessen, dan kan dit uiteraard en zijn wij daar alleen maar blij mee, dan kun je dit aangeven bij Karin (06-15028175).

JE KUNT DE FLESSEN BESTELLEN BIJ KARIN.

 

 

KERSTBALLENACTIE 2020

De kerstballenactie loopt ook ieder jaar erg goed, dus ook die willen we voortzetten.  Dit zijn doorzichtige kerstballen met daarin een foto van het team van uw kind. De kerstballen zullen € 7,50 kosten. Deze ballen kunnen door iedereen worden gekocht bij de PAK-leden of bij Karin. Het is ook bedoeld als alternatief voor mensen die geen wijn willen kopen om welke reden dan ook.

Ik (Karin) zal de komende weken langskomen bij de teams, maar schroom niet om zelf even op me af te stappen, want ik ben altijd met alles tegelijk bezigJ Je kunt me ook een bestelling mailen op: karin.spierings@upcmail.nl of appen: 06-15028175.

De opbrengst van deze acties komt weer ten goede aan de diverse jeugdactiviteiten die we door deze acties betaalbaar kunnen organiseren in 2020 en 2021.

Allemaal alvast heel veel dank voor de moeite en de medewerking aan deze belangrijke actie.