Aangescherpte maatregelen per 29 september 2020

Tijdens de persconferentie van vanavond zijn door de regering verscherpte maatregelen meegedeeld die ook voor onze verenging consequenties hebben:

 • Sportkantines blijven gesloten.
 • Er is geen publiek toegestaan bij sportwedstrijden.

Deze maatregelen gelden voorlopig voor de komende drie weken.

Hieronder hebben we een aantal vragen op een rijtje gezet die al aan het bestuur zijn gesteld of waarvan we verwachten dat ze gesteld zullen worden.

Over de consequenties van het totaalpakket aan nieuwe maatregelen is het KNKV in overleg met het NOC*NSF. Zodra we hier meer over kunnen melden wordt dit bericht aangevuld.

Veelgestelde vragen:

 1. Vanaf wanneer gaat het clubhuis dicht?
  De kantine is dicht vanaf dinsdag 29 september.
 2. Zijn de kleedkamers open?
  Ja, de kleedkamers zijn open, maar we vragen onze leden zo min mogelijk gebruik te maken van de kleedkamers en dus thuis om te kleden en te douchen.
 3. Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijd. Ben ik dan publiek?
  Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.
 4. Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik dan blijven kijken?
  Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen de chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
 5. Hebben ouders/verzorgers van Kangoeroes, F- en E-jeugdleden ook de rol van ‘begeleider’ gezien de leeftijd van deze kids?
  Wij kunnen op deze vraag nog geen antwoord geven en hopen hier spoedig meer over te horen van het KNKV. Vooralsnog geldt: geen ouders op het complex.

De maatregelen die we als vereniging nemen zijn erop gericht ontmoetingen tussen groepen mensen buiten de sportactiviteit zelf zoveel mogelijk te beperken. We rekenen op de medewerking van onze leden en andere bezoekers van onze verenging.

Heb je een vraag die hierboven niet aan de orde komt? Stuur een bericht ondergetekende (whatsapp 0653635264 / mail voorzitter@rohda.com)

Namens het bestuur

René Kruse
Voorzitter