[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Dag verslag maandag

Team 2: Emre, Noa, Roos, Feline, Tom, Max, Gabriel en Nikki.

Op zaterdag 8-8-2020 kwamen we aan in het kamphuus! Daarna ging iedereen een bedje uitkiezen en opmaken. Nadat alle bedjes opgemaakt waren gingen we meteen ff een broodje eten. Nadat iedereen zijn buikje vol had gegeten ging Iedereen lekker even rond kijken en spelen.

Ons thema is dit jaar corona spelen, omdat de olympische spelen dit jaar niet door gaan, gaan wij hier het maar een beetje na doen, en dat gaat erg goed! Iedereen werd bij elkaar geroepen om de rohda’s corona spelen te openen. Ivar i helemaal vanuit Amsterdam gelopen met het olympisch vuur om deze vervolgens bij het kamphuus aan te steken.

Na de uitleg kregen we een kaartje dat gelinkt zit aan een wereld deel, alle wereld delen moesten bij elkaar staan en zo wist je in welk team je de komende week zit.

We gingen even omkleden en met de auto’s naar het bos. We gingen daar een estafette doen. De estafette vond plaats om het bos heen. Zo wisten we voor de komende week waar we niet voorbij mogen in het bos. Ieder teamlid stond langs het pad om het bos heen. Het estafette stokje werd telkens doorgegeven aan de volgende, tot je bij d finish aankwam.

Daarna deden we in het in het bos bootkwartet! Tijdens bootkwartet ren je door het bos en moet je je kaart inleveren, wisselen of ben je je kaart kwijt. Daarna lever je je kaartje weer in en leggen de 2 leiders alle zelfde kaarten bij elkaar. Je hebt pas gewonnen als je team 6 kwartetten heeft en de boot heeft gevonden. Het spel duurde heel lang, omdat de boten goed verstopt waren. Wij waren zelf zo goed in dit spel dat wij als team gewonnen hadden! En we waren super blij!

Toen we terug waren gingen we barbecueën. Daarna  gingen we de rode draad spelen. De rode draad dit jaar was hints, dan moet je per persoon dingen uitbeelden aan de jury, de beste gaan door naar de finale. Ook gingen we in de avond minuut doelen dan moet je 1 minuut lang zo veel mogelijk scoren.

Eenmaal toen donker was gingen we naar het bos dierengeluidenspel spelen, je loopt dan met je team door het bos en je roept de dieren en je gaat dan op het geluid af! Je moet met je team proberen de dieren zo snel mogelijk te vinden, pas dan heb je gewonnen. Daarna gingen we weer terug naar het huis en gingen we lekker douchen en in bed liggen!

Groetjes Team 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]