[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Op een zonnige zondagochtend verzamelde de E2 zich in Het Land van Fluwel bij Petten, voor het blotevoetenpad: Seyra, Djoeke, Fiene, Suzanna en vriendinnetje Pyrrha, Jazz en broertje Pharris. Bij binnenkomst renden alle kinderen de speeltuin in, veel klimwerk, skelters en een tractor. De meegekomen ouders, Martijn, Cemile en Zeki, Frederike, Lisette en natuurlijk Karin, konden aan de koffie aan een tafel in de zon, maar al snel verplaatsten zij zich naar de schaduw, het werd te warm.

We hebben geluncht op het veld, met al dan niet zelf meegebrachte heerlijkheden. Daarna was het tijd voor het blotevoetenpad, dwars door het verstoppertjebos, over boomstammen, mos, bruggen, bladeren en natuurlijk modder! Eerst voorzichtig langs de modder, maar dat duurde niet zo lang! Gelukkig was er zwemwater, dus was iedereen zo weer schoon en opgefrist! Daarna durfden Fiene, Jazz en Pyrrha nog ‘ gezekerd’ te gaan klimmen (aan de overkant). En nog wilde er niemand naar huis, het was veel te leuk! Nu de audiotour! Daarna nog een ijsje en nog van de hoge en van de steile glijbaan! Het was een enorm succes! Niemand heeft zich een moment verveeld en er is veel gelachen en vooral natuurlijk gespeeld. Pyrrha zei tegen Suzanna: ik vind echt iedereen in jouw team leuk! Ik wil ook op korfbal!

En ook de ouders hebben zich uitstekend vermaakt, voor herhaling vatbaar vindt iedereen!

Bekijk hier alle foto’s van het teamuitje.

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]