Jaja, daar ben ik weer met nieuws over ons gezellige ZOMERKAMP. Vooralsnog gaan we er vanuit dat deze week door kan gaan, zij het uiteraard met inachtneming van de Corona-maatregelen, zeker bij de mensen boven de 12 jaar. We zijn daar als leiding al druk mee bezig, maar gelukkig zijn er voldoende opgaven om het kamp door te laten gaan.

Ook dit jaar gaan we weer in de laatste week van de zomervakantie. We vertrekken dit jaar dus vroeg, nl. op zaterdag 8 augustus en we komen ook dit jaar weer op vrijdag thuis, nl. op 14 augustus. De prijs bedraagt nog steeds € 125,–. We zouden aan iedereen alvast een voorschotbetaling van € 50,– ontvangen. Dat kan cash bij Karin of via overboeking op rekening NL28INGB0004932160 en vermeld daarbij duidelijk je naam en “zomerkamp 2020”.

Wil je dit jaar (ook) weer mee, geef je dan op bij Karin op 06-15028175.
Voor vragen kunt je natuurlijk ook altijd even bellen/appen naar Karin.
Ook mag je natuurlijk weer broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Hoe meer kampgangers hoe gezelligerJ
Het thema voor deze week wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

We hebben dit jaar vele nieuwe kinderen erbij gekregen. Het zou leuk zijn als zij ook meegaan. Dat kan een hele week, maar uiteraard ook een weekendje of een paar dagen, maar het moet niet te gek worden. Vorig jaar leverde dat nogal wat problemen op namelijk.

Zorg dat je erbij bent dit jaar! Het belooft weer een fantastische week te worden. Het thema zullen we snel bekend maken.

Opgaven heb ik reeds binnen van:
Mischa, Lotte, Kelly, Jackie, Noa, Lars, Emre (?), Kayo, Jamie (?)
Max, Nikki, Noa, Lisa, Senna (?),
Aletta, Bernadette, Jonathan, Brem, Gabriel
Jaimy, Julia, Jazz Rae, Fiene, Suzanne, Djoeke
Pharris, Deren, Gijs, Daan, Houssain, Meryem
Fender, Siënna, Senna en Liam

Denk aub allemaal even aan de voorschotbetaling!