[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Pieter Schaap is aangetrokken als nieuwe trainer/coach van Rohda 1. Pieter Schaap volgt Gerben Donker op, die de afgelopen 2 jaar trainer/coach van (eerst) Rohda 2 en Rohda 1 was.

Pieter begon met korfbal bij AKC Blauw-Wit. Daar doorliep hij alle jeugd en junioren afdelingen en speelde op meerdere Nationale Kampioenschappen. Na een jaar in het derde en tweede seniorenteam van Blauw-Wit maakte hij de overstap naar Triaz en speelde met deze club tegen Rohda in de overgangsklasse.

8 jaar geleden moest hij gedwongen stoppen in verband met een knieblessure en is toen het trainersvak ingerold. Via DKV-Diemen, Velocitas, SDO Hillegom, Rapid is hij naar Ados gegaan. Pieter: “Rohda zie ik als een mooie stap vooruit en een prachtige uitdaging. Ik heb er heel veel zin in”.

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]