[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Afgelopen dinsdagavond heeft de regering aangegeven dat na 28 april, en onder een aantal strikte voorwaarden, de jeugd weer mag gaan sporten. Als vereniging zijn we hier uiteraard heel blij mee, want hoe blij en trots we ook zijn op onze mensen die diverse trainingen op de sociale media hebben verzorgd, er gaat natuurlijk niets boven gezamenlijk sporten.

Om aan alle bijkomende voorwaarden vanuit de gemeente en de centrale overheid te kunnen voldoen, zullen we echter wel de volgende maatregelen invoeren:

  • De trainingen zullen in 1e instantie op de woensdagavonden gehouden worden. Dit vooral om niet in de knoei te komen met het einde van de dag van de BSO.
  • Ouders mogen het terrein niet op. Dit is een strikte eis van de gemeente. De kinderen worden afgezet op het veld en zullen dan direct het veld op gaan.
  • Kleedkamers en kantine blijven gesloten . De w.c.’s zullen we wel open stellen.
  • Voor en na de trainingen zal van de jeugd gevraagd worden de handen te reinigen via de aanwezige hygienische doekjes.
  • Voor de jeugd t/m 12 geldt dat zij “gewoon” kunnen sporten, waarbij wij wel van de trainers verlangen dat zij de 1.5 meter afstand zullen respecteren.
  • Voor de groep 13 t/m 18 geldt dat zij ook onderling 1.5 meter aan moeten houden, hetgeen betekent dat bijvoorbeeld een partij spelen niet mogelijk is.
  • Alleen trainers hebben toegang tot het “ballenhok”. Zij zullen het materiaal pakken en opbergen en waar nodig reinigen.
  • Na afloop van de trainingen worden de kinderen verzocht zo snel mogelijk richting huis te gaan. Ouders die hun kinderen weer op komen halen, worden verzocht buiten het hek te wachten
  • Vanuit de TC Jeugd zal direct met de ploegen gecommuniceerd worden over de exacte tijden e.d. per ploeg.

 

Wij zijn oprecht blij dat we ondanks deze alle “ongemakkelijke” eisen, weer wat mogen organiseren en rekenen op ieders begrip en medewerking bij de naleving ervan. Hopelijk zal er dan spoedig een verdere versoepeling mogelijk blijken.

Tenslotte willen wij benadrukken dat er nog altijd aanvullende dan wel afwijkende voorwaarden kunnen worden gesteld door de gemeente. Mocht dit in strijd zijn met bovenstaande, dan zullen wij uiteraard direct bijsturen.

Met sportieve groeten,

René Kruse

Voorzitter

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]