[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Op zondag 8 maart was het weer tijd voor een nieuwe PAK activiteit. Vorig jaar gingen we nog korfballen in het zwembad, nu was het tijd voor andere ondergrond en kwamen we uit in The Beach in Aalsmeer.

We hadden 2 veldjes naast elkaar en in 2 poules werd gestreden om het kampioenschap. Op het eerste veldje speelden de kinderen uit de F, E en D2 tegen elkaar. En op het andere veld speelden de kinderen uit de D1 en B tegen elkaar. In 2 uur tijd werd het toernooi gespeeld en tussendoor was ruimte voor wat limonade met wat lekkers. Het toernooi werd afgesloten met een wedstrijdje tussen de ouders. Een spontaan idee en uiteindelijk met de aanwezige ouders 4 teams kunnen vormen. Hier ging het er hard aan toe maar uiteindelijk wist het team Bayram, Amber, Jeroen en Lisette van het team van Laura, David, Daphne en Norman te winnen op veld 1. En het team Isabella, Murat, Rene en Cynthia wist te winnen van het team Jeffrey, Isabel, Arjan en Ed op veld 2.

Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking. In de pupillen poule werd het team A met Boaz, Jazz Rae en Mert eerste. In de aspirantenpoule was het heel spannend, de teams eindigden namelijk gelijk in punten én gelijk in het doelsaldo. Dus moesten we kijken naar het meest gescoord aantal doelpunten. Bij het tellen van de gescoorde doelpunten hadden team B en team C 20 doelpunten gescoord, maar team A had 26 doelpunten gescoord en werd hiermee de winnaar van de poule. Gefeliciteerd Dilara, Kayo, Senna en Lisa.

We kunnen terugkijken op een geslaagde korfbalmiddag in The Beach.
Langs deze weg wil ik nog alle scheidsrechters bedanken voor het fluiten.

Tot het volgende evenement!

Namens het PAK,
Stephanie

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]