Beste Rohdianen,

Voor het zaalseizoen kunnen we weer hulp gebruiken om de wedstrijden van de selectie goed te laten verlopen. Deze 2 teams, Rohda 1 en 2, spelen namelijk met een schotklok en zuivere speeltijd.

Deze worden bijgehouden aan de “jurytafel” door 2 personen. Samen met de voorzitter, die verantwoordelijk is dat de wissels en de time-outs worden geregeld, zorgen ze er voor dat de wedstrijd goed verloopt. De scheidsrechter is er natuurlijk verantwoordelijk voor dat de spelregels in het veld worden nageeleefd.

In een seizoen spelen 1 en 2, 7 keer een thuiswedstrijd, waarbij we de jurytafel nodig hebben. Het team waarmee we dit afgelopen jaren hebben gedaan wordt te klein en daarom hebben we dringend versterking nodig. Afgelopen week hebben al 2 ouders van jeugdleden zich aangemeld, maar we kunnen nog extra mensen gebruiken. Dan worden de lasten wat meer verdeelt.

Het is niet alleen “werken” achter de tafel. Je krijgt de kans om van dichtbij mee te maken hoe een wedstrijd gespeeld wordt. De jurytafel staat namelijk tussen de banken van beide partijen, dus je krijgt veel tactische en technische tips te horen.

Als je belangstelling hebt om ons te hepen kun je je opgeven via het secretariaat (vrijwilligers@rohda.com) of meld je bij Karin Spierings, die is er meestal op trainingsavonden is of bij mij. Cor_vonk@kpn.planet.nl

Ook als je nog andere vragen hebt, kun je bij ons terecht,

Cor Vonk

De data van de thuiswedstrijden zijn: ( de aanvangstijden staan in de app, KNKV wedstrijdzaken)

30-11-2019
7-12-2019
11-1-2020
18-1-2020
1-2-2020
29-2-2020
7-3-2020