Hallo jongens en meiden, pappa’s en mamma’s.
Op zaterdag 23 november zal het grote Sinterklaasfeest weer plaatsvinden bij Rohda.

Alle kids tot ± 8 jaar van harte welkom op dit gezellige feest. We starten om 11.00 uur en om 13.00 uur zal het feest ongeveer afgelopen zijn. De F speelt die dag om 10.00 uur in Wormer, dus zij kunnen precies op tijd op het feest zijn.

Het feest is voor alle kinderen tot ± 8 jaar. Broertjes en zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes en buurkinderen zijn ook altijd welkom. Wil je dit grote feest meemaken, bel dan naar Karin: 06-15028175.

Traditiegetrouw zal er weer een mooi poppenkastverhaal zijn. Ook gaan we tussendoor weer lekker knutselen en kan je een  mooie tekening/kleurplaat voor Sinterklaas maken. En natuurlijk als hoogtepunt van het feest het bezoek van Sinterklaas met zijn pieten met hopelijk weer mooie cadeautjes. Na afloop blijven we allemaal lekker eten in de kantine eten.

Bel dus naar Karin, zodat je van een gezellige middag verzekerd bent.

Voor Rohda-kinderen is dit feest gratis, maar mocht u een vrijwillige bijdrage willen geven, dan kan die gedeponeerd worden in de “Sinterklaasdoos” die op de bar zal staan. Op die manier kunnen we dit mooie feest voor iedereen toegankelijk houden.

De kinderen die als introducé meekomen betalen een eigen bijdrage van minimaal € 2,50.

Opgaven heb ik reeds van:
Jazz Rae, Pharris, Hannah, Thomas, Bram, Noa, Sem, Boaz, Sophie, Yesse, Suzanna, Seyra, Sara, Gwen, Muhammed, Ensar, Angad, Nihal, Fiene, Abdullah, Amina, Ayce-Lina, Iman, Mahi en Anaya.

Ik mis nog een aantal namen van kinderen die er vorig jaar wel bij waren, dus bel snel naar Karin als je dit feestje dit wil missen.