Zondag 25 augustus om 10 uur Rohda-clubhuis waar het al behoorlijk druk was en er werd bijgepraat. 17 auto,s gingen op pad om weer van een mooie route te genieten.

Het was warm, maar zeker weer de moeite waard om op pad te gaan en de listige vragen en opdrachten uit te voeren. En dat allemaal o.l.v. de rallycommissie Ruud Nierop, Cor Pluister, Herman Rusche, Ruud Koehof en bijgestaan door de assistentes Carola en Frieda.  Het was een mooie tocht en weer heerlijk toeven onderweg. Bij terugkomst waren Marco en Andre Sterk heel druk bezig met de voorbereidingen van het buffet. En dat buffet mocht er wezen. Top heren!

En dan Ineke die natuurlijk de bar bestierde zoals gebruikelijk en de evenementencommissie want die mochten ook niet ontbreken. En toen kwam de uitslag en dat gaf natuurlijk stof tot discussie. Maar ja, regels zijn regels en je kunt die niet omzeilen.

De uitslag op nr 1 Kira/Maartje/René vd H, 2e Rene/Marco/Peter/Ron en als 3e Fam. V.d. Velde Ronald/Ton/Mindy/Jodi/Esther. Van harte allemaal! Iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van deze dag bedankt want het was super en reuze gezellig!

Namens het bestuur,
Lenie Goudsmit

Einduitslag Autorally