Zaterdag 25 mei was het weer zover: The Dinner Award Show.

Deze avond is naar mijn mening zeer speciaal, vooral omdat de opkomst van de spelende leden bij geen enkel Rohda evenement zo groot is als juist bij deze avond.

Het clubhuis was weer fantastisch aangekleed, maar viel toch nog in het niet bij de aankleding van de gasten! O.l.v. presentatrice Tinka, die het duo Ivar/Laura prima verving, ging de avond traditioneel van start met het jaaroverzicht.

Vervolgens werden de diverse gangen van het fantastische menu, traditioneel uitgeserveerd door onze A1. Een groot compliment aan de keuken o.l.v. Denise, want ik alleen maar complimenten gehoord over de kwaliteit van het eten.

Mia Schreuder ontving op afstand de zeer verdiende oeuvre award voor haar ongekende inzet voor de club in al haar facetten.Met hulp van facetime werd contact gelegd en werd Mia terecht in het zonnetje gezet.

Tussendoor de traditionele Roast en die liep ook best aardig (hoop ik).

En uiteraard draaide het ook om de diverse Awards. Onderstaand de winnaars:

Actie van het jaar(buiten het veld): Gerben

  • Pechvogel van het jaar: Annika!
  • Trainers van het jaar: Enzo en Jordy!
  • Speelster van het jaar: Sophie
  • Speler van het jaar: Enzo

Na alle uitreikingen en het desert ging het feest los o.l.v. DJ Boy! Het ging tot in de kleine uurtjes door en dat is altijd een goed teken.

Rest mij de Evenementen Commissie o.l.v. Inge enorm te complimenteren en te bedanken en laten we hopen dat deze nieuwe traditie nog jaren in ere wordt gehouden.

Namens het Bestuur

René