Lieve ouders, jeugd en andere vrijwilligers,
Wat is er afgelopen zaterdag hard gewerkt! Ongelofelijk wat we met deze groep hebben schoongemaakt, zoals de hele inhoud van de keuken! Het magazijn, koelkasten en vriezers. Ook veel onkruid verwijderd langs de haag, de tuin bij de herenkleedkamer is opgeruimd dus daar is geen plek meer voor ongedierte. Lampen vervangen, loungeset zit nu stevig in elkaar. De reclameborden en dug-outs schoon. Ballenhok opgeruimd (laten we dat vooral zo houden). Redactieruimte…je kunt er weer lopen! Scheidsrechterskleedkamer weer fris. Alle ramen van het clubhuis, binnen en buiten weer schoon! En de dames-wc heeft weer een dranger die werkt! Ik zal nog dingen vergeten zijn, maar weet dat jullie inzet enorm is gewaardeerd. Allemaal dank hiervoor!

Namens het bestuur,

Lenie Goudsmit

image2df

image1sd

image3df

image4sd