Hierbij dan wat meer informatie over het Pinkstertoernooi voor de jeugd in België. 
We vertrekken op zaterdag 8 juni heel vroeg, waarschijnlijk om 7.30 uur, dus verz. 7.15 uur op het veld. Dan rijden we naar Boechout waar het jeugdtoernooi plaatsvindt. Na afloop gaan we met z’n allen naar het hostel waar iedereen even lekker kan douchen en omkleden. Vervolgens gaan we met de jeugd ergens een patatje eten en daarna naar de bioscoop. De A en de C gaan naar een feestavond met begeleiding. De bioscoop kunnen we natuurlijk later pas uitzoeken.

De jonge jeugd moet uiteraard naar de bioscoop gebracht worden en de oudere jeugd naar het feest. Daarna kunnen de ouders lekker ergens gaan genieten van een diner en chillen totdat de kinderen weer uit de bioscoop/het feest gehaald moeten worden.

Dan eindigt iedereen in het hostel in het centrum van Antwerpen. De volgende ochtend gaan we na het ontbijt weer lekker naar huis of misschien blijven de mensen nog een dagje in Antwerpen.
Het vervoer zal t.z.t. even goed geregeld moeten worden, evenals de indeling van de kamers. Dat is allemaal later van belang. We proberen met zo min mogelijk auto’s te rijden, omdat parkeren niet al te makkelijk is. Probeer dit even per team te regelen. Als dat niet lukt gaan we verder kijken.

Voor nu hebben we heel veel mensen die meegaan en dat is natuurlijk fantastisch.
A1: Britt, Noa, Lieke, Emily, Nienke, Mischa, Lars, Rick en Bas.
C1: Kayo, Jamie, Trevor, Yunus, Lot, Dilara, Lisa, Trecy en Larissa, dus compleet!
D1: Max, Ismail, Senna, Vanessa, Abigail, Noa, Nikka en Lisa
E1: Aletta, Bernadette, Gabriel
F1: Jazz Rae, Julia en Jaimy
Los: Fender, Sienna en Quentin
Trainer/coaches: Enzo, Ashley, Isabella, Jari, Jeffrey, Sharona en Karin.
Ouders: Lisette, Isabel, Cynthia en Edgar, Jill en Etienne, Maikel en Chantal, Jennifer, Rob en Natasja, Laura en Bayram, Kirsten, Sharon, Ingrid, Trea en Peter, Rose en Jan.

We hebben nu echter een klein probleem en dat is dat we met meer mensen zijn dan we slaapplaatsen hebben. Er zit nog een andere groep in het hostel. Op het moment dat zij een kamer teruggeven krijgen wij die erbij. Dat is dus nog even afwachten. Anders zullen we met een paar luchtbedden moeten gaan werken. Laten we hopen dat we er een kamer bij zullen krijgen.

En een verzoek om alvast te proberen het vervoer per team te regelen. Indien plek over, dan graag even aan mij doorgeven.