Dit seizoen hebben we gelukkig weer nieuwe mensen kunnen vinden die de KT2-korfbaltrainerscursus wilden volgen.

Het is tegenwoordig echt een pittige cursus waar veel tijd in gaat zitten en waar de cursisten op diverse punten goed opgeleid worden. Uiteindelijk zal iedereen zijn diploma halen, enkelen moeten nog een opdracht inleveren, maar we vertrouwen erop dat dat op korte termijn gebeurt. Afgelopen vrijdag was de laatste cursusavond. Na afloop stelden Wouter, Mischa, Lotte en Sharona hun diploma alvast veilig en kregen ze uiteraard een bosje bloemen namens de club. Jari, Nienke, Noa en Britt moeten nog hun laatste opdracht inleveren en ook dan is hun diploma binnen.

Allemaal gefeliciteerd. We zijn supertrots op jullie. De meesten trainen ondertussen al een team. De anderen zullen natuurlijk zo snel mogelijk ingezet gaan worden?

Op zaterdag 20 april, bij de eerste thuiswedstrijd zullen deze toppers nog even in het zonnetje gezet worden.