Op zondag 31 maart 2019 zal in het zwembad De Waterlelie in Aalsmeer een gezellig waterkorfbal toernooi gespeeld worden.

Het is de bedoeling dat er in teams gestreden wordt voor de 1ste plaats. De strijd zal om 15.45 uur losbarsten en om 17.15 uur eindigen. Daarna gaan we nog met z’n allen een patatje eten. Verzameltijd bij Rohda: 14.30 uur.

Als je auto al vol zit en je gaat rechtstreeks, geef dit dan even door aan Karin:06-15028175.

Vergeet natuurlijk niet je zwemkleding, slippers en een (of twee) handdoeken) mee te nemen. Ouders die mee komen om deze mooie strijd te bekijken, moeten wel hun eigen slippers meenemen. De kangoeroes spelen in een apart bad met 1 op 1 ouderbegeleiding. Kinderen zonder diploma moeten ook zwembandjes om.

Omdat speciaal voor dit toermooi een zwembad wordt afgehuurd waarbij ook voor een drankje en een snack wordt gezorgd, vragen wij € 5,00 per persoon, te betalen direct bij opgave. Dit kan bij Karin. Bij meer kinderen per gezin regelen we een mooie prijs.

Zorg dat je erbij bent en geef je op bij Karin of één van de andere PAK-leden.

We hopen dat veel mensen van de selectie willen assisteren bij die toernooi als teamleider of als scheidsrechter. En natuurlijk wordt er ook een partijtje tegen jullie gespeeld?

Opgaven hebben we reeds binnen van:

A1: Britt, Emily, Mischa en Lars

C1: Jamie, Trevor, Kayo, Yunus, Lot, Trecy, Larissa, Dilara en Lisa

D1: Vanessa, Senna, Abigail, Nikki, Noa, Lisa, Max, Ismaël, Robin (?)

E1: Aletta, Bernadette, Angela, Boaz, Gabriel

E2: Brem, Kyani, Eva, Agata, Jonathan, Fardous

F1: Jazz Rae, Julia, Jaimy, Luca en Matteo

F2: Nora, Sophie, Destiny, Muhammed, Fiene, Noah

Kangoeroes: Pharris, Ensar, Zyan, geef je allemaal snel op bij Karin!