Hierbij dan wat meer informatie over het Pinkstertoernooi voor de jeugd in België. We vertrekken op zaterdag 8 juni heel vroeg, waarschijnlijk om 7.30 uur, dus verz. 7.15 uur op het veld. Dan rijden we naar Boechout waar het jeugdtoernooi plaatsvindt. Na afloop gaan we met z’n allen naar het hostel waar iedereen even lekker kan douchen en omkleden. Vervolgens gaan we met de jeugd ergens een patatje eten en daarna naar de bioscoop. De A en de C gaan naar een feestavond met begeleiding.

De jonge jeugd moet uiteraard naar de bioscoop gebracht worden en de oudere jeugd naar het feest. Daarna kunnen de ouders lekker ergens gaan genieten van een diner en chillen totdat de kinderen weer uit de bioscoop/het feest gehaald moeten worden.

Dan eindigt iedereen in het hostel in het centrum van Antwerpen. De volgende ochtend gaan we na het ontbijt weer lekker naar huis of misschien blijven de mensen nog een dagje in Antwerpen.

Het vervoer zal t.z.t. even goed geregeld moeten worden, evenals de indeling van de kamers. Dat is allemaal later van belang. We proberen met zo min mogelijk auto’s te rijden, omdat parkeren niet al te makkelijk is. Probeer dit even per team te regelen. Als dat niet lukt gaan we verder kijken.

Voor nu hebben we heel veel mensen die meegaan en dat is natuurlijk fantastisch.
A1: Britt, Noa, Lieke, Emily, Mischa, Lars en Bas.
C1: Kayo, Jamie, Trevor, Yunus, Lot, Dilara, Lisa, Trecy en Larissa, dus compleet!
D1: Max, Ismail, Senna, Vanessa, Abigail, Noa, Nikka en Lisa
E1: Aletta, Bernadette, Gabriel
F1: Jazz Rae, Julia en Jaimy
Los: Fender, Sienna en Quentin
Trainer/coaches: Ashley, Isabella, Jari, Jeffrey, Sharona, Enzo, Jordy (?), Karin.
Ouders: Lisette, Isabel, Cynthia en Edgar, Jill en Etienne, Maikel en Chantal, Jennifer, Rob en Natasja, Laura en Bayram, Kirsten en Sharon.

Van een aantal hoor ik nog of ze meegaan. Laat het svp zo snel mogelijk weten i.v.m. slaapplaatsen in het hostel.