Ard heeft iedereen die aanwezig was bij het afscheid van Theo, ook namens de familie, bedankt, maar graag wil ik het nog eens zeggen: Het afscheid van Theo was ongelooflijk mooi en troostvol.

Ik wil iedereen bedanken die uit alle hoeken van Nederland naar het afscheid in de Haagse Duinen is gekomen, Ed, namens Fortuna, met een mooie toespraak, Ard met een speech waarin iedereen Theo herkende, de brieven, de kaarten met lieve woorden, de berichtjes, de vele bloemen thuis en de mooie rouwboeketten bij het afscheid.

Het was overweldigend en hartverwarmend en een steun voor mij en mijn familie. Ik was vaak tot tranen toe geroerd.

Na bijna 50 jaar samenzijn is het een enorme troost te horen en te zien dat Theo in zoveel harten zijn “footprint”-  inspiratie, vrolijkheid, hartelijkheid, liefde – heeft achtergelaten. Voor mij de essentie van ons bestaan op aarde.

Met heel mijn hart………..DANK JULLIE WEL!

Yvonne Korporaal