Van de week bereikte ons het droevige bericht, dat onze oud-trainer/coach Theo Korporaal op83- jarige leeftijd  is overleden.

Theo was trainer/coach van onze selectie in de seizoenen 87/88, 88/89 en 89/90, waarbij hij ons in dit laatste seizoen naar de landstitel op het veld leidde. Een historisch kampioenschap, want het was het laatste kampioenschap met 3-vakken.Theo was een zeer sociale coach die ook naast het korfbaltechnische gedeelte altijd aansluiting zocht en vond bij de groep. In die tijd was het snookeren zeer populair bij de mannen van de selectie en Theo sloeg zelden een gelegenheid over. Theo werd steevast “begeleid” door zijn zoon Ard en diens maatje Joris. Het is dan ook mooi om te zien dat Ard uiteindelijk ook succesvol als coach aan de slag is gegaan.

Wij wensen Yvonne en zijn kinderen Michel, Karin en Ard en alle kleinkinderen enorm veel sterkte.

Tensotte verwijzen wij  naar het artikel op de Fortuna site om meer achtergronden te lezen.

https://www.fortuna-korfbal.nl/theo-korporaal-overleden-berichten/

 

Namens het Bestuur,

René Kruse

Theo