De kangoeroedagen in 2016 en 2017 waren een groot succes, zoals iedereen weet. Er liepen maar liefst 85 en 70 kids op ons veld die zich uitstekend vermaakt hebben.

Van deze groep hebben we kinderen overgehouden die daadwerkelijk lid zijn geworden en in de E1 en F1 gaan spelen. Dat is natuurlijk een mooie ontwikkeling, maar we hebben door deze doorstroming nog maar zo’n 6 kangoeroes over. We zullen dus weer flink aan het werk moeten om deze groep uit te breiden om ook in de toekomst weer E- en F-teams te kunnen realiseren.

Dus hebben we weer een nieuwe wervingsdag gepland en wel op:

ZONDAG 25 NOVEMBER van 14.00-16.00 UUR

In Sportcentrum Ookmeer

Om deze dag te laten slagen hebben we veel handjes nodig uiteraard. Geef je op bij Karin als je wil helpen. Ik weet dat het een paar uurtjes extra werken is, maar hopelijk zullen we daar ook snel de vruchten van plukken.

We willen dan ook iedereen vragen om te helpen, in welke vorm dan ook. Ook de ouders van de jeugd en de kangoeroes roepen we op om te komen helpen. Laat even aan Karin weten of je van de partij kunt zijn.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat het weer een onvergetelijke dag wordt met als resultaat nog meer nieuwe kinderen die bij Rohda komen korfballen. Het gaat weer beter bij de jongste jeugd, maar stilzitten is geen optie!!!

 

Voor meer informatie: Karin