Op zaterdag 24 november zal het grote Sinterklaasfeest weer plaatsvinden bij Rohda.

Alle kids tot ± 8 jaar van harte welkom op dit gezellige feest. We starten om 13.30 uur en om 15.30 uur zal het feest ongeveer afgelopen zijn. De E en de F spelen die dag om 12.00 uur in Haarlem dus zij kunnen precies op tijd op het feest zijn.

Het feest is voor alle kinderen tot ± 8 jaar. Broertjes en zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes en buurkinderen zijn ook altijd welkom. Wil je dit grote feest meemaken, bel dan naar Karin: 06-15028175.

Traditiegetrouw zal er weer een mooi poppenkastverhaal zijn. Ook gaan we tussendoor weer lekker knutselen of een  mooie tekening/kleurplaat voor Sinterklaas maken. En natuurlijk als hoogtepunt van het feest het bezoek van Sinterklaas met zijn pieten met hopelijk weer mooie cadeautjes. Na afloop blijven we allemaal lekker eten in de kantine eten.

Voor Rohda-kinderen is dit feest gratis, maar mocht u een vrijwillige bijdrage willen geven, dan kan die gedeponeerd worden in de “Jeugdpot” die op de bar zal staan. Op die manier kunnen we dit mooie feest voor iedereen toegankelijk houden.

De kinderen die als introducé meekomen betalen een eigen bijdrage van minimaal € 2,50.

Bel dus naar Karin, zodat je van een gezellige middag verzekerd bent.

 

Kinderen die al hebben aangegeven dat ze komen:

Jazz Rae                      Bernadette                Saffiyah

Pharris                         Noor                          Shaïef

Jaimy ten Have          Joep                          Hannah

Gabriel                         Djoeke                      Thomas

Julia                             Suzanna                    India

Boaz                             Luca                           Zoë

Sophie                         Angela                       Marco

Jesse                            Luca                           Benjamin

Matteo                        Bram                          Noa

Nora                            Macy                          Sara

Matteo