Op een zeer warme Zaterdag 26 mei vond de dinner award show plaats.
Wat zag het er allemaal fantastisch uit! Bij aankomst statafels buiten met lichtjes eromheen die aan gingen toen het donker werd. Binnen weer mooie ronde tafels keurig gedekt en sfeerverlichting. Een dj voor de muzikale omlijsting.
Wat hebben wij genoten van de optredens, presentatie, de sfeerbeelden, uitreiking awards en zeker ook het 3-gangen diner dat keurig werd uitgeserveerd! Hier is erg veel werk voor verzet door allemaal vrijwilligers. Heel veel dank voor de vele uren voorbereiding om deze avond te doen slagen. Het is prima gelukt, zeker ook als je weet dat tot diep in de nacht het feest buiten nog volop bezig was.
Volgend jaar weer want dit moeten we blijven doen! Top gedaan mensen!

Namens het bestuur,
Lenie Goudsmit